@lıvıngzeus geçen sene 90+ puanla bir arkadaşım 1 yıl işsiz gezdi.Hayat galiba sizin için baya kolay 90 üstü alınca gel başla diyorlarmış gibi konuşuyorsunuz.
bebekendüstri
@bebekendüstri
bebekendüstri tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaslar aradık.Sorular icin komisyon bugun toplanacakmış.Yarında kararlari kuruma beyan edeceğiz dediler.Buyuk ihtimal haftaya kaldı açıklanma işi
-
Arkadaşlar bence mutlaka etkinlik yapalım twitterda.Genel müdür,yardımcısı ve göçün kendi sayfasını etiketleriz maksat bizi görmeleri zaten.
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar ozellikle dernek denetciligi mulakat sonucu bekleyenler bu ilana son gunlere kadar basvurmasa keske mukerrerlik olmasin.Duyarli olunursa seviniriz
-
Umarım bu sefer hızlı bir süreç yaşanır.5 6 ay bir alım için çok uzun süre. Sahsen kosgeb olursa diğer ilanlara başvurmam.
-
Mail attım.Etkinliğin kesinlikle daha etkili olacağını düşünüyorum. Sonuçta genel müdürün ve yardımcısının kişisel hesabına yazıyoruz.Görmeme ihtimalleri neredeyse yok
-
@whshw dun aradigimda yarin genel mudurluge göndereceğiz dediler,bilemiyorum
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Arkadaslar neden etkinlik yapmiyoruz?Icisleri bakanligi dernek denetçiliği alımı mülakatı ertelenmedi biz neden hala sessiz sessiz bekliyoruz hele ki pandemi iyiye gidiyorken?
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Il göc 45 kisilik alimda asil veya yedekten kazanan arkadasimiz var mi acaba?
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar tag satın alınana kadar boş geçmemek adına belirlenen saat ve günlerde bakanın twitlerinin altında sorunlarimizi dile getirsek aynı anda yaparsak dikkat çekebiliriz diye dusunuyorum
bebekendüstri tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
87.8 ile olumlu geldi.
-
RE: Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@onuktekin ben buradan giriyorum göremedim başvuru kısmını sizler başvurdunuz mu acaba?
-
RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
Hayır hocam baska bir üst kurulu kazandı kendisi
-
RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
Geçmiş yıllarda yakın bir arkadasim mulakatina katılmıştı.Mulakati 1 dakika bile surmemisti adını soyadı sorup çıkartmışlardı resmen.Şuan nasil olur bilmiyorum.
-
Mülakat saatinden 1 saat erken gitsek yeterli olur mu arkadaslar yoksa erkenden gitmeli miyiz?
-
@lıvıngzeus 11i sondu hocam feragat için.
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
P23 de yığılma vardı fakat dernek denetçiliğine 30 kişi gitti.Aynı zamanda dernek denetçiliği mülakatına katılmayan 17 kişi oldu kaldı ki mülakata gelmeyen böyle genis kapsamlı bir sınava başvurur mu bilemiyorum.Kötü bir niyet taşımıyorsa basvurmaz en azından.
-
@lıvıngzeus geçen sene 90+ puanla bir arkadaşım 1 yıl işsiz gezdi.Hayat galiba sizin için baya kolay 90 üstü alınca gel başla diyorlarmış gibi konuşuyorsunuz.
-
Merak ettiğim konu ortak çocuklarından girenlerden kendi içlerinde 4 kisi mi alinacak yoksa tamamini onlardan alabilirler mi ?
-
Umarım bu sefer hızlı bir süreç yaşanır.5 6 ay bir alım için çok uzun süre. Sahsen kosgeb olursa diğer ilanlara başvurmam.