Sevgili günlük sanki yüreğimde durmadan bi ateş yanıyor bilmiyorum bu nasıl bi his. Herkes seni güçlü zannediyor ama zor dayanıyorsun. Çok özlüyorum kaybettiklerimi. Çok geçmişten bir gün isterdim . ailece oturduğumuz bir gün.
CEMRE tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sevgili Günlük📝
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Yikilmadim ama bi cinnet hali var . 6. Mulakatim hepsini rahat atlattım geride beni bekleyen bisey olduğuna inandım .. Bu sefer hayallerim umutlarim her şey basima yıkıldı bi enkazın altındayım . emek ne kadar somut bisey oysa .. saatlerdir ağlıyorum . hiç yaşanmamış gibi yapacağım kurum sınavından elenmiş gibi ya da il tercihim tutmamış. Çünkü başka şansımız yok. Yeni ilanı yollayın banaaa
-
Sevgili günlük
Küçükken sana soyleyemedigim kimseye soyleyemedigim şeyler olduğunda günlerce üzülürdüm.. ya düşük not alırdım ya paramı kaybetmiş ya da evdekilerin kizacagi Bisey yapmış olirdum. Babam her gün ısrar ederdi söylemem için. Sonunda bir aksam dayanamAz salya sümük anlatırdım her şeyi. Babamin tepkisi hep aynı olurdu, senden daha önemli Bisey yok uzuldugun şeye bak derdi. Ve o aksam o sıkıntı benim için biter giderdi. Şimdi babam yine ısrar ediyor . baba beni çok kırdılar diyemiyorum. -
Sevgili günlük bazen tüm insanları kucaklayacak kadar sevgi dolu bazen de kimseyi görmek istemeyecek kadr mesafeliyim. Hayat en iyi öğretmendir sözü var ya daha yeni anlıyorum. Hayat bana en çok yalnızlığı öğretti kimseye alismamayi kimsem yokmuş gibi yaşamayı. şimdi yalnız kalmak istiyorum çünkü alıştım. Ya da istemiyorum ama zorundayım.. Neden bana en çok bunu öğretti. Sonra bir de sabrı. Sabırlı olmayı annemden öğrendim. Güzel annem keşke bu kadar sabırlı olmasaydik. En çok kendimizi dusunseydik.
-
Sevgili günlük su anın tam da su anın kıymetini bilmek lazım. Hatalardan ders alıp her adımı düşünerek atıp gecmisi geleceği unutup bu anda var olmak en güzeli.
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
@kelime9345 bu hikaye çok tanıdık geldi finallerden çıkıp o yorgunluğun arasında kpss sürecine başlamak.. Ben o zamanlar avukatlık stajını başlatmayı bile düşünmüyordum Yds kpss puanı az Çok var alim olur zaten diyordum kiiii kendimi o zamana kadar adini bile duymadığım muhasebe iktisat kavramlarına çalışırken buldum. Mezun olduktan bir süre sonra annem hastalandi şimdi iyi ama ilk zamanlar hepimiz için zordu. Guy sınavına ankara da hastane de kalırken girmistim. Mhuy ve guy u kazanamdım . o zaman anladım ki bu süreç öyle kolay değildi. Çoğu 10 20 kışilik ilanlar,hiç bilmediğim dersler, yurt ortamına alıştığımız icin tek başına ders çalışmanın zorluğu, her an annemin yanında olma isteği ve gelecek kaygısı. İki kere kpss ye 3 kere Yds ye girdim artı kurum sınavları ( o çok yakindigimiz ama sonunda geçtiğimiz okul sinavlarmizi özledim emegimizin karşılığını alıyorduk çünkü ). Bu süreçte tanıştığım konuştuğum beraber sinava girdiğim kim varsa 2 3 ay içinde atandılar öyle de uğurlu bir yanım var:)) bu yıl baktimki merkezden uzaksan herşeye uzaksin 2 ay eski oda arkadaşlarımın evinde kaldım. Siyasal bizim kütüphane milli derken verimli bir dönem oldu. Şimdi birazcik sonuç bekleme zamanı aynı sonucu bekliyoruz ve birbirimiz için dua ediyoruz. Aslında dedigim gibi sadece kaygı ve baski var yoksa sağlık olsun da gerisi olur.
-
RE: Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Darısı bizim başımıza insallah . Hakimlik mulakatina girmeyecektim olsaydı şimdi girmek gerekecek.
İsmi farklı sinav listelerinde olan arkadaşlar var umarım onlar da kimsenin hakkını yememistir. Herkes için hayirlisi olsun.
-
Sevgili günlük
Bugün kötü şeyler yazmiycam:) ya ben moralim çok bozuk olunca bile kendimi guldurmenin yolunu buluyorum ondan mi dertler peşimi bırakmıyor acaba :))bu nasıl olsa toparlar buna bisey olmaz diye:) hayir daki serri serdeki hayri görmüyorum sabır desen hiç yok..Hayatımda ilk defa bir şey yaşıyorum. Bir insanın her zerresini sevmek..zor evet bazen kalbim tuzla buz olmuş gibi ama bu da bir deneyim yani sakin olmalıyım.( Bi de su mantıklı halim max 10 dk surmese hayat daha güzel olacak. ) güzel şeyler keşfettim. Duaları olacağına inanarak etmeye başladım . kalplerin Allah i anmakla huzur bulacağını yaşayarak gördüm . yoksa insan nefessiz kalıyor dayanamayacagini düşünüyor. Sevgili günlük ne demiş Aşık Veysel güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa .. Kimler geldi kimler geçti su dünyadan.. -
Sevgili günlük ise basladim. Güzel şeyler olmasını umut ediyorum. Bazen birşeyleri çok da üstüne düşmeden istediğinde gerçek oluyor. Bugün içimden yağmurda sırılsıklam islanmayi diledim(keşke başka bir şey dileseydm) bir saat yağmurun altında kaldım. İyi geldi. Yağmurdan sonra açan çiçeklere inaniyorum. Güzel insanlara ve samimiyete herkese ve her şeye rağmen inaniyorum. Bir gün her şeyin unutulacagina inaniyorum.
-
RE: Kültür-Sanat / Bugün hangi kitaptan kaç sayfa okudunuz? Okuduğunuz kitaptan bir bölüm/anekdot paylaşır mısınız?
Bu cinsten dolayısıyla anlatılan huluslarin, bağlılıkların en iyi nümunesini, Alphonse Daudet Paranın Katırı adlı hikayesinde verir. Sizi seviyorum size bağlıyım demek yerine, size ait şu veya bu şeye, mesela şu kahve içişinize, yediğiniz yemeği elbisenizin üstüne dökmenize, boyunbağınızı yanlış baglamanıza, münasebetsiz hiddetinize hayranım demek arasındaki fark öyle alelade bir şey değildir.
...
Burada politikadan aşka kadar hayatın her sahasında tecrübe edilen, insan zaaflarının bir nevi yüksek istismar şekli vardı. Ancak zaaflarımızı seven biri hakkıyla sever, meziyetlerimizi zaten herkes kabul eder. Sahnenin Dışındakiler,Ahmet Hamdi TANPINAR
CEMRE tarafından gönderilen son iletiler
-
Sevgili günlük sanki yüreğimde durmadan bi ateş yanıyor bilmiyorum bu nasıl bi his. Herkes seni güçlü zannediyor ama zor dayanıyorsun. Çok özlüyorum kaybettiklerimi. Çok geçmişten bir gün isterdim . ailece oturduğumuz bir gün.
-
Sevgili günlük su anın tam da su anın kıymetini bilmek lazım. Hatalardan ders alıp her adımı düşünerek atıp gecmisi geleceği unutup bu anda var olmak en güzeli.
-
@antimülakat o soruları sormaktan nasıl vazgececegiz.. bazen kendi yaptığımız bazen başkalarının yaptığı şeyler için günlerce düşünüyoruz
-
Sevgili günlük işi gücü bitirmiş gibi yarın küçük bir türkiye turuna çıkıyorum . güzel dostların olmasi süper bişey. Gidecek bi sürü yer var. denizli ile başlıyoruz nerde bitiririz bilmiyorum.
Yarını düşünmekle bugünü yaşamak arasında sıkışıp kaldım. İyisin ama aklindan da hep napicaz o işleri diye geçiyor. bu yaşlar zor olacak ugrasicaz filan diyordum da gerçekten bu kadarını beklemiyordum. Bunlar hep büyümek . yarın güzel şeyler olsuuuunnn:)) -
Sevgili günlük
Güzel şeyler olacak göreceksin..belki hayal bile edemediğim belki her gün hayal ettiğim güzellikte şeyler. -
Sevgili günlük zaman her şeyi nasıl bu kadr değiştiriyor. Begendiklerimiz sevdiklerimiz korkularimiz isteklerimiz değişiyor. Bazen tam tersine dönüyor hatta. Oturdum bir saattir çekirdek yerken bunu düşünüyorum. Buraya da yaziyim dedim. Sevgili günlük boşluğa düştüm yine.. hani böyle sabah olsun da uyanalım istersin sabah çok güzel bişey olacaktir çünkü yok ya oyle bir uykuya dalmayali ne çok zaman oldu. Çok üzülüyorum
-
@mertmert ne yaşar bilmiyorum ama yaşattığını yaşarsa işi zor
zamanla.daha iyi olursunuz inşallah . iyi geceler
-
@mertmert herkes aynı yollardan geçiyor galiba. Ben de aylar öncesi buralarda az aglamadım. Sevdiğin kişiden böyle darbe alınca kendine gelmek çokzormus.. Niye yalan söyledin de diyemiyorsun biliyor zaten ne yaptığını. Sonra beş dakikaları senden kıymetli oluyor...
-
Sevgili günlük bazen tüm insanları kucaklayacak kadar sevgi dolu bazen de kimseyi görmek istemeyecek kadr mesafeliyim. Hayat en iyi öğretmendir sözü var ya daha yeni anlıyorum. Hayat bana en çok yalnızlığı öğretti kimseye alismamayi kimsem yokmuş gibi yaşamayı. şimdi yalnız kalmak istiyorum çünkü alıştım. Ya da istemiyorum ama zorundayım.. Neden bana en çok bunu öğretti. Sonra bir de sabrı. Sabırlı olmayı annemden öğrendim. Güzel annem keşke bu kadar sabırlı olmasaydik. En çok kendimizi dusunseydik.
-
Sevgili günlük ise basladim. Güzel şeyler olmasını umut ediyorum. Bazen birşeyleri çok da üstüne düşmeden istediğinde gerçek oluyor. Bugün içimden yağmurda sırılsıklam islanmayi diledim(keşke başka bir şey dileseydm) bir saat yağmurun altında kaldım. İyi geldi. Yağmurdan sonra açan çiçeklere inaniyorum. Güzel insanlara ve samimiyete herkese ve her şeye rağmen inaniyorum. Bir gün her şeyin unutulacagina inaniyorum.