@esraesra masaüstünden açıp paint e alın ekranın fotosunu ctrl p ile orda kırpıp kaydedin o şekilde çıktısını alabilirsiniz. Bi kere öyle yapmıştım sorun olmamıştı:)
arwen1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
arwen1 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019KPSS A içinde yayımlandı
@kpssınavı yani sınavla ilgili aslında pek bilgi sahibi olmadan geleceğiz sürpriz bir olumsuzluk yaşanmaz umarım. IK da pek bilgi sahibi değil çünkü sınava yönelik
-
RE: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019KPSS A içinde yayımlandı
@keynes5 bir arkadaş paylaşmış 10 da yazıyor.
-
Sınava az bir zaman kalmışken sınav giriş belgesini alan arkadaşlar belge üzerinde yazan bilgileri paylaşabilir misiniz? Sınav yeri saati haricinde yazan bilgilerden.. teşekkürler şimdiden.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019KPSS A içinde yayımlandı
@arwen1 anladığım kadarıyla bu sonuçların yanlış sorular olursa değişme ihtimali olabilirmiş, önceki sayfalarda öyle yazılmış umarım yararımıza olur
-
RE: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
Arkadaşlar idare hukukunda İYUK ve İdari Teşkilat dahil mi?
-
@huseyinht canınızı sıkmayın kısmet olmamış, daha iyisi olur inşallah
-
@esraesra masaüstünden açıp paint e alın ekranın fotosunu ctrl p ile orda kırpıp kaydedin o şekilde çıktısını alabilirsiniz. Bi kere öyle yapmıştım sorun olmamıştı:)
-
@öznur3436 ben de açamadım gözükmüyor içerik