1)İşletme İktisadı 2) İşletme Finansmanı 3)Finansal yönetim 4)İstatistik-Ekonomi
Bunlar hakkında bilgi ve not konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
1)İşletme İktisadı 2) İşletme Finansmanı 3)Finansal yönetim 4)İstatistik-Ekonomi
Bunlar hakkında bilgi ve not konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Asgari ne kadarlık harcamayla hazırlanabiliriz sınava yardımcı olursanız sevinirim
@paretowilffredo hocam sanırım özel mesaj alımınız kapalı kaç gündür halen dönmediniz
@errayn Hayırlısı hocam sizle konuşmak rahatlattı teşekkürler : )
Soru çözümü için grubunuz var mı acaba ?
P48 77 küsür sıralama 4 binlerde Guy için çokmu kötü
@Aslan-Reyiz Hocam öncelikle elinize sağlık , ayrıca 2019 verileri için neye dikkat etmemiz gerekir tavsiyeniz nedir acaba
@Aslan-Reyiz O kadar diyorsunuz yani
@Willsmithh S T A gibi seçenekli olan soru vardı
Sınavda girişte kimlik dışında bir giriş belgesi var mı
@Aslan-Reyiz Hocam SGK sonucunuzu duydum sizin adınıza çok sevindim hayırlara vesile olsun yolunuz açık olsun
Bu nasıl bir ilan böyle ya bildiğin yetki gaspı var
@Aslan-Reyiz Öncelikle SGK sonucunuz hayırlı olsun.İl göç konusunda önceden paylaştığınız bir dosya paylaşımı olmuştu rica etsem tekrar paylaşmanız mümkünmü ?
@yavuzselim Hangisi uygulanıyor uygulanmıyor nereden baktınız.Mevzuat sadece elektronik haberleşme değilmiydi