Ben bu sınava girmedim ama rüyamda bu sınavın açıklandığını gördüm. Benim bile bilinçaltıma girdiyse Allah size kolaylık versin
yavuzselim tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ben bugün girdim mülakata ve şu soruları sordular: 1) Sürdürülebilir Kalkınma nedir?
2)Memurlar sendikalara üye olabilirler mi?
3)Kamu hukuku ile yönetim hukuku arasındaki fark nedir?
4)Cürüm ve kabahat arasındaki farkları açıkla. -
RE: SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
Hukuk 90+ İktisat 90+ Maliye 80 Muhasebe 25 Kompozisyonda tez konumdan denk gelmişti halbuki
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@guymağduru Monetaristler 1929 krizine neden olarak para arzının zamanında ve yeterince artırılmaması diyordu burda tam tersini yazmışlar
-
@Harun-Resid Aynen bende ne isin var muhasebeyle filan sec ticareti mis gibi
-
@fiscaldrag cuma günü başladılar okumaya galiba
-
Vay be o muhasebeyle bende kazanmışım baya süpriz oldu
yavuzselim tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Willsmithh hocam bence 78-79 gibi kapatır. İptal olacak soru var mı veya kaç tane iptal olur oda önemli tabi
-
@Willsmithh hocam şıklar benide bi çok soruda yanılttı. bazıları çok alakasız oluyo şüpheye düşürüyo insanı
-
@Willsmithh Hocam verim dediğiniz şey değişken faktörün kullanımı sonucu çıktıda nasıl değişme meydana geldiği ve bu durumun maliyetlere nasıl yansıdığı ile alakalı. Artan verim durumunda üretim artarak artıyor ve maliyetleri azaltıyo. Azalan verimlere gectiğinde üretim azalarak artıyo ve maliyetler doğla olarak artmaya başlıyor. esneklik eğim arasındaki ilişki daha başka bir konu ve esneklik ile eğim her zaman ters çalışmaz. mesela negatif eğimli talep doğrusu üzerinde eğim heryerde aynı iken esneklikler değişiyo
-
@Willsmithh hocam verim ve maliyetler ters çalışır. Verimle alakası var o sorunun
-
@ankara0648 hocam 400 kişinin hepside girmemiştir benim girdiğim sınıfta 4 kişi yoktu mesela
-
@aroma ödemeye razı oldugu max fiyat belirtilmemiş ama hocam. ordan gitmek yanlış olur
-
@Bernstein ödemeye razı oldugu max fiyat belirtilmemiş ama hocam. ordan gitmek yanlış olur
-
@ankara0648 76veya 77 gibi gorunuyo hocam 80 ustune cikacagini sanmiyorum
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@guymağduru sadece iç güvenlik değil hocam savunma ve güvenlik