@ayladmrci Bu arkadaş guy sayfasında da yazmış aynı şeyi spekülasyon yaratmaya çalışıyor yüksek ihtimal oyunlar başladı evet hemen ilk günden
tlgbrs tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@demelif Benim de memleketim hocam ama orada yaşamıyorum ilçelerin 3 tanesi özellikle büyükşehirde yaşıyorsanız yıpratıcı olabilir epey küçük ilçeler kasaba gibi neredeyse bakmışsınızdır zaten googledan belki ama diğerleri fena değildir yine arkadaşında dediği gibi doğası güzeldir ,kiralar değişken diye biliyorum son senelerde özellikle ama çok çok pahalı olacağını düşünmüyorum, ben de kararsızım açıkcası
-
RE: 2019 KPSS İçin Kullandığınız Kaynaklar Yeterli Oldu mu? Hangi Kaynaklar Sınıfta Kaldı?
@Blueberry memnun kaldıysanız sınavlar tatmininde alırım hocam
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@pabloescobarr tamamdır hocam sağolasın
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@guymağduru 84 le başvurdum hocam şansım epey düşük
-
Artvin yazıp puanını telegram grubunda paylaşmayan arkadaşlar yazabilir mi .
tlgbrs tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı 2021
@umuthepvar Daha önce açıldıda hocam pek talep yok gibi ben ve bildiğim 2 arkadaş daha başvurdu yarın belli olacak galiba liste
-
Artvin yazıp puanını telegram grubunda paylaşmayan arkadaşlar yazabilir mi .
-
@eomer Hiç konuşulmadı hocam ama bayağı talep olmuş.Yığılma ama 82-84 puan aralığında zaten 6-7 kişinin puanı 83 küsüratlarda,arkadaşlar inşallah çoğu kişiye ulaşmışlardır daha fazla kişi olmaz umarım
-
@duy-profesoru Aynen hocam Hopa Kemalpaşa Arhavi güzeldir ama geriye kalan ilçeleri biliyorum neredeyse hepsini oralar kasaba modunda sadece
-
@asımus Hocam dediğiniz diğer konularda haklı olabilirsiniz ama merkezde oturma şansı çok zor pek bilmiyorsunuz sanırım ilçelerini en yakını 1 saat Artvin merkeze toplu taşıma olayı zaten sıkıntılı epey
-
@demelif Benim de memleketim hocam ama orada yaşamıyorum ilçelerin 3 tanesi özellikle büyükşehirde yaşıyorsanız yıpratıcı olabilir epey küçük ilçeler kasaba gibi neredeyse bakmışsınızdır zaten googledan belki ama diğerleri fena değildir yine arkadaşında dediği gibi doğası güzeldir ,kiralar değişken diye biliyorum son senelerde özellikle ama çok çok pahalı olacağını düşünmüyorum, ben de kararsızım açıkcası
-
Arkadaşlar telegram grubu var mı ?
-
@ayladmrci Bu arkadaş guy sayfasında da yazmış aynı şeyi spekülasyon yaratmaya çalışıyor yüksek ihtimal oyunlar başladı evet hemen ilk günden