@Dumspirospero evet hocam ilk girisim. Ondan bu panik halimiz zaten. Tesekkurler cevabiniz icin
av.alper tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Adli hakimlik ve savcılık kaynak tavsiye
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Skntidan catlayacagim en gec yarim saatte bir facebook, burasi, vatsap gruplari osym arasinda dolaniyorum. Gunu belli olmasa naparmisim acaba. Ne kadar zormus beklemek.
-
@RootofAllEvil vesveseden bende kurtulamiyorum tek degilmisim
av.alper tarafından gönderilen son iletiler
-
@RootofAllEvil vesveseden bende kurtulamiyorum tek degilmisim
-
Skntidan catlayacagim en gec yarim saatte bir facebook, burasi, vatsap gruplari osym arasinda dolaniyorum. Gunu belli olmasa naparmisim acaba. Ne kadar zormus beklemek.
-
Avukatliktan gecis 2019
Merhabalar arkadaslar hepimize gecmis olsun. Bu grubu etkin hale getirip sureci burdan takip edelim.
-
@dzndr, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Yakın eğitim denemesini çözdüm. Çok kasıyorlar çok... ÖSYM'yi artık tanıyoruz da siz mi tanımıyorsunuz...
Hocam bende cozdum adli mi idarimi. Gk:15 alandan 49 yapabildim. Ben sinava ilk defa girecegim o yuzden kiyas yapamiyorum sizlerin nasil baska cozen oldu mu
-
@Dumspirospero evet hocam ilk girisim. Ondan bu panik halimiz zaten. Tesekkurler cevabiniz icin
-
@Mehmetemir hocam yanitlayabilirmisiniz zahmet olmazsa
-
Deneme oneriniz varmi? Monopol ve mihenk aldim ama bazi sorular sanki sinav mantigina cok uzak gibi. Birde bir heyecan piyasadaki hir suru soru bankasini almis bulundum ancak yetistirmek imkansiz duruyor illaki cozulmesi gerekli dediginiz hangisidir? Is hukuku eklendigi icin tarih calismaktan vazgectim gibi sizce tarih calismadan(baya zayifim) gecilebilirmi
-
RE: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@mrbalik zor hatta imkansiza yakin gibi duruyor hakkinizda hayirlisi olsun. Tavsiyelerinizi onerileriniz bekliyorum
-
@ehss ayrica idariyi cok istiyorum bende ama calisiyorum o yuzden her ikisini kazanmanin zoe oldugunu dusunuyorum sizce mumkunmudur. Ayrica soyle yuzeyselde olsa idariyi denemedim demek de istemiyorum. Guzel ogretici kisa kaynak varmidir tavsiye edebileceğiniz. Ilk defa girecegim sinava mezuniyetim uzerinden baya gecti o yuzden siatemden cok uzagim sizlerden ogrendiklerimle baslayacagim
-
@ehss cok sagolun justice yorumlari icin. Sizler hangi kitaplari oneriyorsunuz ogretici sinav duzeyinde