Bugün ben de kurumu aradım. Görüştüğüm kişi atama yazılarımızın yazıldığını, bakan onayına sunulduğunu, onaylandığında da bize tebliğ edileceğini söyledi. Bir işleminiz kalmadı, son aşamadasınız dedi.
dguyay tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 dguy kazananlar.
-
@kpssa34 dguyların toplu olarak başlayabileceği bir bina da bulunmuyormuş, kurum yer arayışındaymış bir de
-
[IMG]https://resmim.net/f/D9Z6YF.jpeg[/IMG]
2019 Cumhurbaşkanlığı Planında dguyları ilgilendiren kısım
Tarih umarım en geç bu şekilde olur -
@kpssa34 maalesef hocam. Sanırım herkese aynı şeyi söylüyorlar
-
@Hakim-Bey şimdilik bekliyoruz herhangi bir ofis düzeni yok açıkçası ortada bekliyoruz öyle bütün gün
-
@onepunchman rica ederim sabah 8:30da gelirseniz yardımcı oluyorlar. Bugün herkes öyle gelmişti
dguyay tarafından gönderilen son iletiler
-
@onepunchman rica ederim sabah 8:30da gelirseniz yardımcı oluyorlar. Bugün herkes öyle gelmişti
-
@mumy07 hocam şuan sanırım sadece ankara ikametliler geldi. Dışarıdan gelen hiç kimseyi duymadım ben
-
@Dguuy evet hocam gib merkeze geleceksiniz. 10.kata evrak verdiğimiz yere çıkın orada yardımcı oluyorlar
-
@Hakim-Bey şimdilik bekliyoruz herhangi bir ofis düzeni yok açıkçası ortada bekliyoruz öyle bütün gün
-
@onepunchman evet hocam dikmende başladık. Elden tebliğ aldığımıza dair evrak imzaladık giriş yaptırdık. Kimliklerimiz çıktı bugün. Kuruma gelin siz de sabah isterseniz işe başlayacak gibi.
-
@Dguuy hocam biz gittik başladık. Elden teslim aldık belgeleri girişlerimiz yapıldı
-
Gözümüz aydın, beklediğimize değsin inşallah. Allah utandırmasın
-
@bohemian 3-4 soruydu yanlış hatırlamıyorsam, çok basit sorulardı