Son zamanlarda çok ilginç üyeler çıkmaya başladı
Hakim Bey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Yds olmasi çok iyi olmuş, kurumu tebrik ediyorum buradan. Keske diger kurumlar da ingilizce şarti koysa en az 70 seviyesinde ingilizce şart
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@kadr, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@perküsyon Bizde onu diyoruz ya sanki YDS belgesi olan aman aman ingilizce biliyor
Bende biliyorum Maksimum iki ayda c seviye bir not alınacağını
Vakit bulamıyorum işte onu ayarlayıp bir sonraki ilanlara artık
Ha ingilizce biliyormu olacağım ?
Pek zannetmiyorumSıfırdan 2 ayda c seviye yapiyosaniz burada harcaniyosunuz siz!
-
@perküsyon, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Yorumlara bakan da sorgun belediyesi geçici işçi ilanında yds istenmiş zannedecek. yds 70 almak için zor bir sınav değil, bir zahmet 500 kelime ezberleyip almak lazım eğer uzmanlıksa amaç. Üstelik eskiden hemen hemen her ilanda kpds 70 istenirdi, sonradan gevşettiler bu tutumu.
500 kelime ezberleyince olmuyor o iş. O kadar kolay degil.
-
RE: Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcılığı Sınavı ve Mesleği Hakkında Bilgiler
@paretowilfredo, içinde söyledi: Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcılığı Sınavı ve Mesleği Hakkında Bilgiler
@albertcamus Bu ne memurlar sanki atomu mu parçalıyorlar?
sorusundan muaf olacak iki Kurumdan birisi Atom Enerjisi Kurumu ile birlikte.
Adı büyük havalı falan da neyse şimdi.
-
isterseniz hangi bölümden kac kisi alacagina , yds nin kac olacagina, puan turunun ne olacağına, sinav sekline filan siz karar verin , akuruma soyleyin oyle sinav yapsin. Veya arayin bu ilan olmamis, sunu ekleyin bunu cikarin deyin topluca. Saka misiniz ya kurum belirlemis her seyi siz ne yapmaya calisiyosunuz ?
-
@sbf13, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Hakim-Bey ne bos bos konusuyorsun ki her yerde aynı seyi yapıyorsun biz karar vermiyoruz mantıklı olanı söylüyoruz ayrıca hakkımız da bunu söylemek.
Mantikli olani kurum bilmiyor sen biliyorsun oyle mi ! Idarenin takdiri bu almak istese alirdi, maliye diye bi bolum oldugunu sanki bilmiyorlar . Ne yaygara kopardınız ya Bos konuşan sensin bombos adam !
Hakim Bey tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Spam ileti ısrarı sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@Rögaritma kacla basvurdugunu soylesene korkuyo musun yoksa
-
Kimler denetcilige basvuruyo puanlar kac bakalim ?
-
RE: Strateji Başkanlığı ilanında maliye bölümü için bişeyler YAPMALIYIZ!
Ne enteresan bi grupsunuz maliyeci almiyorum diyo kurum , siz de yok efendim alacaksin diyosunuz . Alllah allah zorla mi kardeşim.!
Ben kurumda yonetici olsam diger alimlarda da maliyeci almam bu tavır yüzünden. -
RE: Strateji Başkanlığı ilanında maliye bölümü için bişeyler YAPMALIYIZ!
@econ101, içinde söyledi: Strateji Başkanlığı ilanında maliye bölümü için bişeyler YAPMALIYIZ!
Arkadaşlar ben aradım kurumu üst yönetim öyle uygun görmüş maliye bölümünden ihtiyaç yoktur dediler
-
@sbf13, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Hakim-Bey ne bos bos konusuyorsun ki her yerde aynı seyi yapıyorsun biz karar vermiyoruz mantıklı olanı söylüyoruz ayrıca hakkımız da bunu söylemek.
Mantikli olani kurum bilmiyor sen biliyorsun oyle mi ! Idarenin takdiri bu almak istese alirdi, maliye diye bi bolum oldugunu sanki bilmiyorlar . Ne yaygara kopardınız ya Bos konuşan sensin bombos adam !
-
isterseniz hangi bölümden kac kisi alacagina , yds nin kac olacagina, puan turunun ne olacağına, sinav sekline filan siz karar verin , akuruma soyleyin oyle sinav yapsin. Veya arayin bu ilan olmamis, sunu ekleyin bunu cikarin deyin topluca. Saka misiniz ya kurum belirlemis her seyi siz ne yapmaya calisiyosunuz ?
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Rögaritma ben iktisadın 70le kapatacağını düşünüyorum hatta
Işletme kacla kapatir
-
@kadr, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@perküsyon Bizde onu diyoruz ya sanki YDS belgesi olan aman aman ingilizce biliyor
Bende biliyorum Maksimum iki ayda c seviye bir not alınacağını
Vakit bulamıyorum işte onu ayarlayıp bir sonraki ilanlara artık
Ha ingilizce biliyormu olacağım ?
Pek zannetmiyorumSıfırdan 2 ayda c seviye yapiyosaniz burada harcaniyosunuz siz!