TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. kadr
    K
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 124
    • En İyi 38
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

kadr

@kadr

88
    İtibar
    561
    Profil Görüntülemeleri
    124
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

kadr Takip etme Takip Et

kadr tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları

İlk mulakatimdi olumsuz sonuçlandı
      Son iki yıldır dönem dönem bu sınava aşırı yüklenme yaptım..heba olan zamanıma o kadar uzuluyorum ki anlatamam .
      Muhtemelen bir daha bu sınava girmeyecegim.
      Çünkü bu şartlarda defalarca girip kazansam bile sonucun hiç değişmeyeceğini hissediyorum..
      Sınavda 70. İdim .
      Kazanan arkadaşları tebrik eder başarılar dilerim
      Kaybedenlerinde canı sağolsun .diyecek pek bir şey yok gerçekten
      Bu işin özü esasen yukarıda bahsettiginiz hususlardır ve onlar olmadan kazanmak şuan için imkansıza yakın gibi gözüküyor .
      25 yaşındayım yeni bir goreve atandim bir müddet bu şekilde devam edeceğim daha vaktim var belki bir gün alim sekli değişir yeniden denerim.
      Saplantıya donusturmeden devam etmek gerekiyor .

Herkese sağlıklı günler dilerim

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr
    • RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@Willsmithh Geçen yıl sınava girmiş 68 net yapmış biri olarak konuyla ilgili bir kaç şeye değineceğim
      Öncelikle bu sınava kolay bir sınav diyorlar fakat sınav kolay değil konu dar olduğu için basit algısı yaratiyor fakat sorular derin gelebiliyor.
      Geçen yılki sinavda ozellikle öncüllü sorular işin ustasini bile tereddüte düşürecek sorulardi
      Ben pek ala bir iktisat veya Türkiye ekonomisi testi çözerken yüzde doksan başarı sağlayabilirim nitekim kpss de sayistayda vs yaptığım gibi .fakat bu sınavın geçen yıl ilgili 22 sorusunda yüzde ellilere geriledim
      Kaldı ki diğer bölümlerde detay olarak hatırlayın Amerika'da demokrasi kitabı sorusu falanca nüfuslu yerdeki belediye başkanı yardımcısı sorusu kadın hakları konferansı sorusu ,Urfa sorusu vardı ki burada bile epey tartıştık gibi daha bir çok detay soru vardı dmk çok ağır gelmişti onun haricinde sorunun ikisi kolay olsada uc sorunun cevabinin Danıştay olduğu ,tarihteki gazete sorusu ...
      Dediğim gibi geçen yıl ooo test sınavı olcak çok kolay diye girdik nitekim 400 kişilik liste dolmadı bile .80ustu olan 20 kişi var mıydı? ben pek zannetmiyorum
      Küçümsemeyin ,cozdugunuz sorulara ve denemelere aldanmayın , her şeyi sorabilirler havasıyla çalışın derim

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr
    • RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

Normalde çok sabırlı bir insanimdir .o kadar sabırlı ve sakinimdir ki bu çevremdeki çoğu insani rahatsız bile eder
      Lakin artık tepemin tasi atmaya başladi
      Geçen yıldan elimde gorece iyi bir puan vardı 85-90 arası bir dağılım ..
      Maliye bakanlığı bazlı puanım olduğu ve maliye bakanlığindan ilan umudum da olmadığı için (ki bunu aylar önce yazdım bir çok kişi kızmıştı )dedim ki üst kurullarin üç beş alım yapacağı puan türleri ve p30 lara bakayım ki bari oradan bir seyler yakalayayim(.zaten geçen yıl altı yedi yere başvurdum neredeyse hepsi p30-33 u barındıran türlerdi) Dedim az da İngilizce ilave edersem bir umut doğabilir.. nitekim bu yılki kpss özellikle p30 larda 100 e yakın puanlar aldım .amma ve lakin ilgili ne ilan var ne de ilan beklentisi...
      Yani şaka mı yapılıyor dalga mı geciliyor yoksa zorunluluktan mi boyle çözemedim.
      Tasarruf istihdam şişkinliği falan diyecegim aha önlisans mezunlari ile ilgili çatır çatır ilan geliyor asker polis teşkilatından geliyor .adalet bakanlığı tarım ve orman bakanlığı ...bütçe var yani baya baya geliyor .bize? Size yok 🙂

Ne yaptıysam olmuyor bariz başarısız olsam komple bırakacagim he cekilmez bu dert .24 yaşındayım ve bir yılda saçımın yüzde beş kadari aniden beyazladi .iş mi yani şimdi bu. Onu geciyorum
      Ders çalışmak falanda değil veya sınava girip elenmek başaramamak falan ..öyle bırakacak pes edecek biride degilim işte o şansı bile vermiyorlar insana, boşa kürek cekiyomusum gibi hissediyorum
      Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun gidişat pek iyi bir gidişat değil .

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr
    • RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

@sinavparambitti ''sizin gibiler '' dediğin için üzerime alindim , rahatsız oldum
      Fark ettiğim kadarıyla bu arkadaş çoğu sınava giren ve çok yüksek puanlar alan , muhtemelen işi hala nihayete erdirememis ve nicki sınavparambitti olan bir arkadaş

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr
    • RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

@ilangöremeyen, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

@sinavparambitti madem insanların kıskanacağı bir işin var neden 2 senedir ısrarla deniyorsun müfettişliği ? Ha bide neden seni kıskansın insanlar şurda bişeyler paylaşıyor neden işin gücün varsa forumda takılıyorsun milleti geriyorsun ?

S sinavparambitti TCMB Yasaklı 8 ay önce
      71.66 İLE ANKARA OLMADI.Bu saatten sonra şok bim vesaire beni beklesin ben geliyorum kazananları tebrik ederim.ARTIK TÜKENDİM.

Yazik..Arkadaşın mesajları okumadan silinmiş bende cevap vermek istemedim
      geçmişine biraz bakayım dedim de Sayıştay dan kaymakamlığa ziraatten ysk ya oradan sekerbanka sonra iletişim uzman yardmciligina ..
      Detaylı incelemedim . İnsan üzülüyor tabi sadece onun değil çoğumuzun içinde bulunduğu durum tam olarak bu . Ama kalp kırmamak lazım işte ona çok kızdım .
      Umarım dediği gibi '' herkesin imrenecegi'' bir işi vardır da sınavlara hobi olarak giriyodur .
      Ama kurduğu cümleler çok seviyesiz,insanın sinirini bozabilen ve aşağılayıcı cumlelerdi .
      Yahu taq satın alıp diğerlerinin mülakat sonuçları açıklansin diye etkinlik yapan bir topluluğa benim puanimi kiskaniyosunuz demekte çok tuhaf
      Kim neyi kıskanıyor .ben başarılı insan gördükçe mutlu oluyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr
    • RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI

@balans-etkisi
      ben şahsen guy olupta başvuru yapanlara bir şey demiyorum
      Yapamiyodur sevmiyodur veya hayali SGK dir veya başka haklı gerekçeleri vardır önemli değil..
      Benim kızdığım nokta evde burnunu karıştırarak her ilana başvurup mulakatina veya sınavına girmeyenler
      Bunu bir çok sınavda gördük ilgoc sınavına yüzlerce kişi katilmamisti ,derdiniz ne sizin
      Eminim burada da 250-300 kadar kişi katilmayacaktir mülakata .
      Zaten başvurunun e devletten yapıldığını görünce delirdim. Bizimkiler ne bilsin kul hakkını sırf sıralamasini görmek için yine başvurur aldı ya gayri 90 puan kral oldu .
      Neyse ..

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr
    • RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI

@zede 72. Sıradan ilgoce başvurdum 0.10 la kaçırdım dedim neyse sonra okuduğum okuldan mezun olan birinin hem ilgocu hem İçişleri kontrolorlugunu ve bir başka yeri daha kazandığını gördüm KAZANDİGİNİ ..belki eş zamanlı basvurdu kabahat onda değil bilemem.ama kesin olan sistem bozuk arkadaşlar insanımızda aç gözlü olunca bu sonuç kaçınılmaz oluyor.
      Yönetenler sistemi degistirmedikce hobbesun dediği ''insan insanın kurdu'' varsayımı her zaman varolacaktir bu sayfalarda..
      Yapacak bir şey yok Kpss2019 geldi çalışın alın 90-95 en azından sonraki ilanlarda süreci kendi vicdaniniza göre götürün .
      Buralarda'' basvurmayin,hak yemeyin,ayıptır günahtır' gibi sözler boş laftan başka bir şey değil.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr
    • RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

merhaba arkadaşlar
      cevap anahtarını az önce inceledim
      kısaca 84 doğru 16 yanlışım var (1 göç bölümü,4 iktisat, 6 maliye, 2 hukuk,3 yanlışta son 25 sorudan)
      bana göre ortanın bir tık üstü zordu arkadaşlar .sınav çok zordu diyemiyorum çünkü hukukla göç bölümü nispeten kolaydı.
      tabi maliye yine efsane 🙂
      bir de mesajları okumadım belki tartışılmıştır ama bir kaç soruda sıkıntı var gibi duruyor.

onun haricinde ben bu sınava 100 puanla başvurdum ama pek çalışamadan girdim .sınavdan çıktığımda 85 net yaparım 80 lede kapar demiştim.
      bence 80 nin altına bile inebilir.
      çünkü ekonomi kısmının telafisi son 25 soru
      son 25 sorununda telafisi ekonomi kısımı
      ikisi de zor gelmiş ve ikisine her insan yatkın olmayabiliyor.

inşallah düşük kapar da kötü bir sürprizle karşılaşmayız.
      herkese iyi forumlar

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr
    • RE: Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Yoğunlukta dolayı yazamadim.
      Benim müfettiş yardımcıligi olmuş buradan ve bir kaç yerden daha feragat edeceğim
      Normalde dün sağlık bakanlığina uğrayıp halledecektim fakat kaymakamlık mülakatım 7.40 gibi bitti ..
      Pazartesi halletmeye çalisacam
      İnşallah istediğiniz gibi olur.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr

Arkadaşlar sağlık uzman yardimciligi ve enerji uzman yardımcıligindan feragat edeceğim
      Merkez gocun sınavınida gecmeme rağmen mulakatina gitmeyecegim
      Bunlarin haricinde başka bir surecte yokum
      Hepinize basarilar

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr

kadr tarafından gönderilen son iletiler

İlk mulakatimdi olumsuz sonuçlandı
      Son iki yıldır dönem dönem bu sınava aşırı yüklenme yaptım..heba olan zamanıma o kadar uzuluyorum ki anlatamam .
      Muhtemelen bir daha bu sınava girmeyecegim.
      Çünkü bu şartlarda defalarca girip kazansam bile sonucun hiç değişmeyeceğini hissediyorum..
      Sınavda 70. İdim .
      Kazanan arkadaşları tebrik eder başarılar dilerim
      Kaybedenlerinde canı sağolsun .diyecek pek bir şey yok gerçekten
      Bu işin özü esasen yukarıda bahsettiginiz hususlardır ve onlar olmadan kazanmak şuan için imkansıza yakın gibi gözüküyor .
      25 yaşındayım yeni bir goreve atandim bir müddet bu şekilde devam edeceğim daha vaktim var belki bir gün alim sekli değişir yeniden denerim.
      Saplantıya donusturmeden devam etmek gerekiyor .

Herkese sağlıklı günler dilerim

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr
    • RE: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019

İyi forumlar arkadaşlar
      Bugün bakanlıktan arandim gelip goreve başlayabilirsiniz dendi.
      Konuyla ilgili bilgi alışverişi yapabilecegim bu kadroya atanan arkadaşlar bana ulasabilir mi acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr

Ertuğrul Bey hocam SGK yi 2018 puaniyla ufak bir farkla kacirmistim çok uzulmustum surecine katilamamistim

Kemankess hocam sırf adimi gormek için gitmeyeceğim bir sınava başvuru yapmak istemediğimden ilgoce basvurmadim merkez göçe basvurmustum

Willsmithh hocam adalet stajyer kontrolörlugune ufak bir rahatsızlığımdan dolayı zaten katilamamistim .liste dışı kalanlar hakkını helal etsin

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr

Arkadaşlar sağlık uzman yardimciligi ve enerji uzman yardımcıligindan feragat edeceğim
      Merkez gocun sınavınida gecmeme rağmen mulakatina gitmeyecegim
      Bunlarin haricinde başka bir surecte yokum
      Hepinize basarilar

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr

Yoğunlukta dolayı yazamadim.
      Benim müfettiş yardımcıligi olmuş buradan ve bir kaç yerden daha feragat edeceğim
      Normalde dün sağlık bakanlığina uğrayıp halledecektim fakat kaymakamlık mülakatım 7.40 gibi bitti ..
      Pazartesi halletmeye çalisacam
      İnşallah istediğiniz gibi olur.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr

Çok zorlayıcı bir gündü .bir de sabah beste kalkinca heyecan yerini uyku ve yorgunluğa bıraktı .

Belediyenin organları nelerdir
      MİA nin belediye meclisi kararları üzerinde iptal davası açma yetkisi ?
      Kaymakamlar valinin farkları
      Devaluasyon nedir
      Bunlar haricinde valinin yüksek öğrenim durumu ile başlayan bir soru cevap silsilesi ve neden sakal tıraşı olup geldiğimi tartıştık 🙂

Soruların cogunu uzatarak cevaplamaya çalıştım
      Mesela devaluasyonun tanımını yapıp birakmadim Marshall lerner koşuluna kadar açıkladim

Genel olarak iyiydi

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr

Kamudan katilacagim pazartesi saat 10.30 diyor
      Acaba Surec nasıl olacak arkadaşlar onlarca kişi var
      Bakanlığa gelip sırayı bekleyeceğiz heralde ve herkese aynı saat yazdığına gore mülakat cok kısa sürecek dogrumuyum ?

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr
    • RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

merhaba arkadaşlar
      cevap anahtarını az önce inceledim
      kısaca 84 doğru 16 yanlışım var (1 göç bölümü,4 iktisat, 6 maliye, 2 hukuk,3 yanlışta son 25 sorudan)
      bana göre ortanın bir tık üstü zordu arkadaşlar .sınav çok zordu diyemiyorum çünkü hukukla göç bölümü nispeten kolaydı.
      tabi maliye yine efsane 🙂
      bir de mesajları okumadım belki tartışılmıştır ama bir kaç soruda sıkıntı var gibi duruyor.

onun haricinde ben bu sınava 100 puanla başvurdum ama pek çalışamadan girdim .sınavdan çıktığımda 85 net yaparım 80 lede kapar demiştim.
      bence 80 nin altına bile inebilir.
      çünkü ekonomi kısmının telafisi son 25 soru
      son 25 sorununda telafisi ekonomi kısımı
      ikisi de zor gelmiş ve ikisine her insan yatkın olmayabiliyor.

inşallah düşük kapar da kötü bir sürprizle karşılaşmayız.
      herkese iyi forumlar

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr
    • RE: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Benim ki yaklaşık 45 dakika surmuş
      Dışarı çıktığımda arkadaş 45 dk deyince şaşırdım
      Zamanın nasıl geçtiğini anlamiyosunuz

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kadr
    • RE: Hukuk alanı nasıl çalışılır?