Herkes birilerine soruyor kimi üst duzey ýoneticilere kimi daire baskanina kimi bürokrata falan. Benim sordurtacagim kimsem yok. Kafadan ben elendim kesin
guydguymhuy
@guydguymhuy
guydguymhuy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaslar yine basa donuyorum ama, ya eylul ayı icerisinde eylulde aciklanacak denmisti. Yani bunu yazan 20 kisi falan vardr burada. Yok ust duzey yoneticilere sorduk,baskana sorduk bakan ozel kalem muduru soyledi diye yazanlar vardi hatta eylulde aciklanmayabilir diyenlere de tepki gosterilmisti. Ekim bitecek neredeyse neden hala aciklanmadi. Yanlis anlamayin arkadaslar yani hepiniz gibi ben de cok cok stresliyim ve bir an once aciklanmasini bekliyorum bn de. Bir once aciklansa da onumuze baksak.
-
Şu başlığı bir salsanız artık. Yazılanların yüzde 90'ı gereksiz,boş şeyler. Kaç yaşında insanlarsınız yani. Bilgi ve duyum alanlar zaten paylaşım yapıyor.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Vay iyi niyetli arkadaşlarım benim 1000 guy gitmiş, sgk da açıklanırsa düşük kapatırmış!!
Çok zor arkadaşlar 86nın altını zor görür.
-
@RagnarNurkse yok sıkıntı yok. İnşallah ben yanılırım hocam. İnşallah gecen seneki gibi bir vaka yasanmaz da bircok kisiye umut olur bu ilan.
guydguymhuy tarafından gönderilen son iletiler
-
Yazabileceğim sadece tek cümle var. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
-
Arkadaslar yine basa donuyorum ama, ya eylul ayı icerisinde eylulde aciklanacak denmisti. Yani bunu yazan 20 kisi falan vardr burada. Yok ust duzey yoneticilere sorduk,baskana sorduk bakan ozel kalem muduru soyledi diye yazanlar vardi hatta eylulde aciklanmayabilir diyenlere de tepki gosterilmisti. Ekim bitecek neredeyse neden hala aciklanmadi. Yanlis anlamayin arkadaslar yani hepiniz gibi ben de cok cok stresliyim ve bir an once aciklanmasini bekliyorum bn de. Bir once aciklansa da onumuze baksak.
-
Herkes birilerine soruyor kimi üst duzey ýoneticilere kimi daire baskanina kimi bürokrata falan. Benim sordurtacagim kimsem yok. Kafadan ben elendim kesin
-
@RagnarNurkse yok sıkıntı yok. İnşallah ben yanılırım hocam. İnşallah gecen seneki gibi bir vaka yasanmaz da bircok kisiye umut olur bu ilan.
-
Gecen sene 45(20degil yani) kisi alinmisti ve 87,7 ile kapatmsti.
-
@RagnarNurkse kardeşim fikrimi beyan ettim hemen niye öyle konusuyorsun. Basvuran adamlar yine basvuracak ben onu demek istiyorum. Gonul isterki 80le kapatsin.
-
Vay iyi niyetli arkadaşlarım benim 1000 guy gitmiş, sgk da açıklanırsa düşük kapatırmış!!
Çok zor arkadaşlar 86nın altını zor görür.
-
Arkadaşlar, neredeyse 15 20 kisi eylulde aciklanacak demisti. Yani 1 kisi neyse 2 kisi nyse de 20 kisi de yalan mi soyledi yada onlara yanlis bilgi mi verildi? Onceki promosyon gibi olmaz demi bizim sonuclar?
-
Daha once liste hazir bakan imzaladi diye yazmislardi bir kac kisi. Bu soylemler simdi dogru mu yalan mi anlamadim. Son durum nedir acaba?