@aliveli003 Bunu alın kuscak bu
RagnarNurkse
@RagnarNurkse
RagnarNurkse tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaslar ne vmy ne mhuy suan gelebilecek guy sinavinin yerini tutmaz etkinliklerde guy basligini one cikarip dedikodusu donen sinavlarin talep edilmesi cok onemli tag ona gore belirlenmeli ve herkes elini tasin altina koymali ne kadar cok ilan o kadar cok aileyi sevindirir.Allah hepimizi muaffak eylesin.
-
@SaMsUnLu55 Aynen oyle kafayi yersin hala ne etkinlik yapiliyo ne gazete ilani icin para toplaniyo ne bi baski yaratma cabasi var kpss ye gir puan al kpss ye gir puan al alda o puani kullanamadiktan sonra alsan nolur arkadasim!! Neyden korkuyosun sen senin hakkin bu ilan sana ne dedilerse cikar at kafandan sen kendin icin cabalamazsan kimse senin icin ca-ba-la-maz! Bakin arkadaslar 2018 kpss den 85 alan adam kurum sinavi goremedi ! Tarih 2019 sonu ! Bu sefer is cok ciddi ! Kurumici var karsimizda adamlar 7 sene sonra geldi en cok simdi bagirmamiz lazim en cok simdi sesimizin cikmasi lazim Pareto bosuna konusmuyo baski yaratamazsak agzimiz acik bakariz.Bi titreyelim kendimize gelelim ama bi iki kisi degil soyle topluca !! Emegimizin karsiligini almadan birakmayalim arkadaslar.LÜTFEN!!!
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
“Umutsuzluga düstügün anda gelir en güzel seyler” hepimiz icin hayirli sonuclar olsun oncelikle, benim oldu cok mutluyum gerci hala soktayim nasil oldugumu anlayamiyorum. Bu forumdan,forumu kurandan,yoneticilerinden Allah razi olsun cok guzel bi olusum faydali kullanan herkes icin. Pareto ustad saygilar artik gercekten ustadimsiniz Aslan reyiz in dedigi gibi buyugumsunuz Su ortamin keyfini cikarin ve sonuna kadar yararlanin arkadaslar. Yazamiyorum baska bisey neyse he bide kazandik gidiyoruz diye bisey yok burdayiz burda olmaya devam edicez yola ciktiklarimizi yolda bulduklarimiza degismek yok. Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin yoldaslar.
-
Guy-Dguy aciklandigi andan itibaren elimizden gelen ne varsa yapip haziran sonuna kadar o ilani getirmemiz lazim.Gecen sene o ilanin nasil geldigini biliyorum ben bu senede Allahin izniyle haziran bitmeden alicaz o ilani hele bi aciklansin su mulakatlar biran önce
-
Guy olmayan sene boynu büküktür hocam guy olmadan olmaz guy hayaldir hevestir huzurdur...
Simdi hem gazete ilani hemde etkinlikler olarak planli programli bi 3 hafta gecirilmesi gerekio gercekten istersek o ilani aliriz arkadaslar lutfen karartmayin enseyi -
Şu mutlulugumuzu,heyecanımızı görseler ilan gelse yarin bu yazimizi hic edip bu sicaklarda ders calisirken alnimizdan calisma kagitlarina damlayan terimizi görseler gercekten utanirlar arkadaslar.Bizde insallah güzel yerlere geldigimizde bu günlerimizi unutmayalim.Allah yardimcimiz olsun
-
@dahagencimben Kardesim benim nasibi olan kazanicak tabi mülakat bu hak yeniyo o oluyo bu oluyor biliyoruz ama o puani almis adamin son siradan girmesi ilk siradan giren arkadastan daha az emek gösterdigini göstermez (ki 85,33 almis adamdan denetmen olur) böyle ithamlar hos degil hak er yada gec tecelli eder bunu biliyoruz lütfen acimizida sevincimizide beraber paylasalim ne kadar zor bi yolda oldugumuzu biliyoruz kırmayalım destek olalim
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Artık bitane ilan gelsin olumlu birşey olsun elimize kitap alıp ders calısamaz olduk ayıptır günahtır
-
@Aslan-Reyiz Haklisin reyiz belli ugraslar sonucu surec buraya kadar geldi yapilmasi gereken hersey yapildi simdi o zor gunlerin meyvesini tam alacakken binbir cabayla yaptigimizi bozmanin anlami yok.Bide soylemeden edemeyecegim biz etkinlik yapalim sesimizi duyuralim derken “bekle kardesim” diyenler kurumun telefonlarini kopartiyorlar Allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar sükünet etmekte fayda var.
RagnarNurkse tarafından gönderilen son iletiler
-
@yabgu Anladim hocam sagolun tercih yapicak arkadaslara hayirli ugurlu olsun simdiden. Forumuda arada bilgilendirirseniz mutlu oluruz
-
@yabgu Dİger arkadaslar tercih yapicak o zaman bu verdiginiz sayilar disindakiler dogru mu anliyorum hocam ?
-
@paretowilfredo yedek sıralaması hakkında bilgin var mı üstat ? Yada bilgisi olan arkadaslar bilgi verebilir mi yedek watsap gruplarinda illaki konusuluyodur
-
RE: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@karagergedan Kardesimm benim hayirli ugurlu olsun cok sevindim ismini listede görünce sonuna kadar haketmistin Allah yolunu acik etsin :))
-
@karagergedan Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun farkli yerlerde farkli zamanlarda karsilasiriz insallah Allah yardimcin olsun kardesim.
-
@karagergedan Valla gözlerim doldu kardesim benim.Sgkda da bana ümit veren sendin sagolasin dedigin gibi forum buyuk velinimet.Dualarim sen ve binlerce senin gibi emek veren kardesimle beraber bu yolda hidayete ericez insallah hep beraber
-
@karagergedan Vardir bundada bir hayir daha iyisi olacaktir kardesim emin ol daha cok sevinceksin o zamanda yanyana olmak onemli insallah senin mutlulugunuda paylasicaz guzel insansin.
-
@paretowilfredo Sen cok büyük adamsin biz zaten biliyodukta bilmeyenlerde ögrenmis olsun alemde ismin manitada resmin pareto reyizz Allah yolunu acik etsin üstad
-
“Umutsuzluga düstügün anda gelir en güzel seyler” hepimiz icin hayirli sonuclar olsun oncelikle, benim oldu cok mutluyum gerci hala soktayim nasil oldugumu anlayamiyorum. Bu forumdan,forumu kurandan,yoneticilerinden Allah razi olsun cok guzel bi olusum faydali kullanan herkes icin. Pareto ustad saygilar artik gercekten ustadimsiniz Aslan reyiz in dedigi gibi buyugumsunuz Su ortamin keyfini cikarin ve sonuna kadar yararlanin arkadaslar. Yazamiyorum baska bisey neyse he bide kazandik gidiyoruz diye bisey yok burdayiz burda olmaya devam edicez yola ciktiklarimizi yolda bulduklarimiza degismek yok. Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin yoldaslar.
-
Sakin arkadalar sukünet rica ediyorum hepinizden lütfen elimizde neler var neleri kaybederiz düsünerek hareket edelim gayet nezih bi foruma sahibiz oldugumuz gibi yansitalim kendimizi.İyi forumlar.