Geçenlerde bi ülkede yoldaki bi çukurun doğum gününü kutlamışlar baya ses getirmişti bizde son yapılan alımın 2. Yaş gününü kutlayalım belki bi duyan olur:)
SaMsUnLu55
@SaMsUnLu55
SaMsUnLu55 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Ya benim anlmadığım o kadar bakanlık var kurum var burda çalışan adamlar gökten zembille mi iniyor nasıl giriyolar biz bi kısılmışız maliye adalet abi koskoca ticaret bakanlığı var aile bakanlığı var koskoca cumhurbaşkanlığı var burda çalışan adamlar nasıl giriyor bence sorgulamamız gereken bu bizim gördüğümüz 7 8 kişilik ilanlar koskoca bakanlıklar böyle 7 8 kişiyle mi hallediyor işlerini
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar denemelerde full çekiyorum sizce yeterli olur mu ?
-
Bence kaymakamlık sınavının olduğu gün büyük bi fırsat ankarada tekrar bi etkinlik basın açıklaması tarzı bişey yapalım hem şehir dışından gelenler de olacak bu konuda büyüklerimiz ön ayak olursa daha mümkün olur
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@scofieldmustafa komik olan bu cv yi çıkartıp postayla göndermemizi istemeleri sene olmuş 2019 bilgi teknolojileri kurumu postayla cv istiyor utanmasalar telgraf çektircekler
-
9 kasım mantıklı bi gün gerekirse polisten biber gazı yiyip gündeme girmemiz lazım ya bakanlığın önünde yada meclisin önünde toplansak daha faydalı olur
-
@RootofAllEvil aslında kastetdiğim arsızlık değil hocam adamlar bunu istemekten çekinmiyor 300 küsür bin tweet atmışlar hala atıyolar bizimkileri fişlenecez diye sarmış bi korku bu kadar korkak bi topluluk ben görmedim binlerce kişiyiz ama lafta şurda saçma sapan gönderiye binlerce ileti yazıyoz toplu bişey yapalım deyince aman fişleniriz yada başkaları zaten yapıyor diye ilgi alaka sıfır gerçekten zoruma gidiyor artık kaybedecek neyimiz var sanki ya adamlar daha atanamadıkları kadrodan fişleniriz diye korkuyor böyle bi zihniyet jiçbirşeyi haketmiyor zaten ki kendi hakkını arayamıyor yarın devletin kadrosunda devletin hakkını nasıl arasın vallahi hakediyoruz
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Guy yine hayal oldu gençliğim bak talanda oldu
-
Şuna bak öğretmenler yeniyıla60binöğretmen diye tag açıp 175 bin tweet atmışlar abi şaka mı adamlar tüm alımlara talip oluyor biz 1000 kişi kovalıyoz onuda 2 yıldır alamıyoz hala böyle izlemeye devam mı edeceksiniz
-
@SaMsUnLu55 şuna bak ben bunu yazana kadar 5 bin tweet attı adamlar
SaMsUnLu55 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@scofieldmustafa komik olan bu cv yi çıkartıp postayla göndermemizi istemeleri sene olmuş 2019 bilgi teknolojileri kurumu postayla cv istiyor utanmasalar telgraf çektircekler
-
@zubizubi çok fazla başvuru olduğunu duydum yani 80 e felan süpriz olsa bile düşmez 85 bile süprizdir bence
-
@Hayaller71 hayaller işte 85 le gelecek sanıyor umut fakirin ekmeği askddjf
-
Yani inşallah bakan bey kuru sıkı atmıyordur yine bu cevap pek tatmin etmedi beni en son soylu renk körlüğüyle alakalı çalışma var karar aldık dünyayı inceledik deyip süreç olumsuz sonuçlanmıştı buda kaçamak bir cevap gibi geldi bana inşallah ben yanılıyorumdur etkinliklere devam
-
RE: 2019 Tarım Kredi Samsun Bölge Birliği Kooperatif Görevlisi Alım İlanı
Tarım kredi diğer şehirlerde kaçla kapattı bilenler yazabilir mi
-
Ainava kac kisi girdi acaba bu konuda bilgi var mi
-
@Hayaller71 ben birden buyuktur diye hatirladim
-
RE: ing sales trainee
@littlefinger grup mülakatı hangi aşama bilmiyorum samsun a başvurdum arayıp skype görüşmesi yaptılar bugünde olumsuz olduğuna dair mail atmışlar