Arkadaslar bakanliktan birini tanıyan yok mu..Kurum bugün diyor ısrarla ancak hala liste gelmemiş. Bu durumda buna inanmak çok zor.bakanlıkta ne durum da diye öğrenmek lazım. Zam olayları çarşamba bitmek zorundaymis. Ben cuma ya da önümüzdeki pazartesi tahmin ediyorum. (Zira dguy Yönetmeliği de bi ay demesine rağmen 1 ay 1 hafta sonra aciklanmisti)
Ancak sgk, mufettis ligi falan ne kadar uzatıyor biliyorsunuz.yArın etkinliğe baslayalim Bakanı etiketleyip.
dahagencimben
@dahagencimben
dahagencimben tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
İlk defa sınava girmis arkadaşlar da duyarlı olsunlar lütfen. Ben de bu sürece ilk senede atanirim diye girip 4 seneyi devirenlerdenim. .süreç ler Bu kadar uzarsa sizlerin de sonu Üzgünum farklı olmaz..herkesten destek bekliyorum.aylarca umutla bekleyorsunuz.her 4 kişiden biri kazanıyor ve o 3 kişi afallayip yeniden sürece tutunmakta zorluk çekiyor. Olumlu ya da olumsuz sonuçların bi an once öğrenilip yolumuza bakılması onemli.umarım hak eden kazanır. .
-
@MTkmn ben face kullanmıyorum kpss A grubuna da yazabilir misiniz ..daha çok kişiye seslenebilmek adına. .
-
Arkadaslar öyle söyledik olmadı böyle söyledik olmadı. Lütfen kaç kişilik grup.
3 5 kişinin sesi çıkıyor.
Watsup grup linklerini paylaşmak istemiyorum kuru kalabalık olmasın diye.lütfen gerçekten bize yardım değil bu. hepimiz ayni sonucu paylasiyoruz kim ise daha erken başlamak istemez ki?
Özelden mesaj atanlar a linki verdim. Görseller falan paylaşıliyor. Ne yapalım lar konuşuluyor. Fikri olan buyursun.
Duyarlı olanlara da teşekkür ederim.
Not:twit atarak mimlenmezsiniz. Hak ariyorsunuz.(kimseyi kotulemiyoruz kaldı ki..) Fake hesap açın. Korkuyorsaniz da.yeterki katılın. -
@gizo11 yarın açıklanmazsa mutlaka etkinlik yapılmalı geçen seferki gibi 7 ay sürerse hem listelerle oynanır( bi bakarsınız mülakata son sıradan giren arkadaş kazanmış..)hem de önümüzü görüp gelecek planlaması yapmak adına etkinlikle çabuk açıklanması sağlanmalı.
-
@ekstrafiskal böyle olmaz bunlara mustehak dicem ama kurunun yanında yaş da gidecek.
Ben arkadaşlarıma bile yazdım katılın diye.
7 ay a sükreder hale gelecekler bir buçuk sene de bekleyen var.hakkıyla listeye giren varsa da ..çıkacak listeden (ki zaten bu sessiz arkadaşlar onlardır diye düşünüyorum...) -
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Kimseyle munakasaya girmek niyetinde değilim. Ne vaktim ne enerjim var .vaktimi biraz olsun farkındalık yaratmak için kullanıyorum.
Farkına varın!
Sgk teftisin bu kadar uzaması.yeni ilan beklentisini kırmak için
Bir buçuk Sene arti bi sene de ise baslama süresi 2 bucuk sene kurtarılması na sebep oluyor. Daha aciklanmadi ki nasıl yeni ilan isteyelim düşüncesini yerleştiriyorlar.
Uyumak istiyorsanız vaktiniz yaşınız ve enerjiniz var ise elbette devam edin..bekleyelim bu defa 7 ay dan da fazla bekleyelim
Hep beraber...
Okuyan okudu .harekete geçecek arkadaşlar la özel den falan biraraya gelelim.burda munakasaya sebep oluyor. -
Artık saat bir..Bu hafta..haftaya ..derken aylar geçer. .geçmiş olsun..kimseden ses de çıkmadı etkinlik adına. .yolunuz açık olsun..
-
@872 ediyoruz hocam inanin.herkes çok bitkin herkes herseyden nem kapıyor bu insanların psikolojisini gösteriyor aslında .en ufak olumsuz tahmine bile kimsenin gücü kalmamış. İnşallah canimizdan bezdirmezler gene.
-
Watsup grubunda olmayıp Fikrini değiştirip bizlere destek olmak isteyen var mı. .?Sayın tuzu kuru arkadaşlarım. Erken açıklanması size de yarar:)
dahagencimben tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: AÇSHB açıklanmayan mülakatlar
@eomer hocam bakanlığa gitmek kolay mı sanıyorsunuz birsürü koruma.orda konusturmazlsr bile bana YSK önünde arkadaşımı bekliyorum diye güvenlik uyarı vermişti.dile söylemesi kolay geliyor.ayrıca bunu daha önce guy ilanı için yapmaya çalıştılar 100 kişi bile biraraya gelemedi hiçbişey çıkmadı.
-
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
@dahagencimben sayfa actim hocam
Arkadaslar hepimizin sorunu biliyosun uz .aile çalışma ve sosyal hizmet bakanliginin mulakat açıklama sürecini uzatması. Farklı. Kadrolar da olsa bi yığılma oluyor.hepimizin mülakatlar aciklansin diye bişeyler yapalım birlik olup.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5712/asdep-çıklanmayan-mulakatlar -
AÇSHB açıklanmayan mülakatlar
Farklı alanlarda mulakat bekleyen arkadaşlar bitlik olalım
-
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
@Müşrif kesinlikle hocam bence burda olup kpss a grubu faceden olmayan yoktur.Ama Ordan olup burda olmayan vardır. Bence face de bunu duyuralim
-
@petrichor ne kadar bi süre ongoruyorsunuz
-
@petrichor olabilir hocam benim bilgim yok konuyla ilgili ortalama bi tahmin yaptım sadece öyle ise 1 ay zaten bitti şimdiye kadar kesinleşmiş olmasi gerekmezmiydi ama?
-
@müstevfi gvs si olumsuz olan listeden çıkıyor. Ki gvs sanırım ayrıntılı bakıyor şu aşamada dguy gibi sonradan değil. Nerden baksanız 3 ay olur ama 3 aya da razıyız teftiş e dönmesi n de.
-
@müstevfi pareto nun öncülüğünde (tecrübesine dayanarak)diğer mulakat gruplarıyla etkinlik yapalım ya onlar aciklanmaz sa bizimki hiç aciklanmaz. 4 mulakat bekliyormus suan bakanlıkta.
-
Hocam Sayıştay denetçi si bi abi aramış. O listenjn bakanlikta olduğunu bi ay bikaç ay bekleyen mulakatlarin durumuna göre degisecegini söyledi. Bu liste daha gitmemiş sonradan çıktı. Kim nerden ne şekilde duydu bilmiyorum.sadece şu mümkün. Liste gitmiştir. Ama gvs den dolayi son şeklini almamistir bu sebeple bakanlıkta bekletiliyordur.
Yine de her şartta önce şu aciklanmamis mülakatlar aciklanmali ki bize sıra gelsin.yoksa yonetmelige uymadiklari belli.şahsi fikrim kurum Bakanlığı tinlamayacak olsaydı liste bile göndermezdi. Kendiliğinden ben bakanlığa kafa tutuyorum deseydi 9.promosyondada henüz sonuçlar aciklanmamisken çıkan yonetmelige uygun olarak o zaman açıkladı. Bu beklenti anlamsız. Bence diğer mulakat bekleyenlerle ortak bi çalışma yapılmalı. Bakanlığın hantal yapısı na karşın.