Sözüm SGK’ya başvuran Guylar ve Dguylara( başvuran varmış şaşırmayın).
Yaklaşık 1 yıl mülakat tarihi beklediler yaşadıklarına hep birlikte şahit olduk.
Mülakatlar bir an önce yapılmalıki bizler önünüzden çekilelim yeni gelen ilanlar yüksek kapatır yoksa dediler ve tam destek arkalarında olduk. Şimdi görünen o ki önümüzden falan çekilmemişler oldukları yerdeler ve yaşanılanları unutmuşlar. Ben sitemleri çok haklı buluyorum kimsenin söz söylemeye hakkı yok.
müstevfi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@ds1966 hocam emin olun yarın bi ilan daha gelecek olsa aynısını tekrar yapacaklar çünkü doyumsuzlar. Guy u il tercihinde kaybetmeme rağmen yaptıkları etkinliklerin çoğuna katıldım destek oldum. Sonuç mu ? Atanınca çoğu yok oldu etkinliklere destekleri kesildi. Bence en iyisi siz tevekkül edin gerisi boş.
-
@modigliani-0 evet hocam . Maalesef kesin bilgi demiş . Küsürat belirtmemiş
-
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kaçtır bu duyumu dile getirenler çıktı ( +85) . Benimde temennim düşük kapatması ancak duyum doğru gibi.
-
@agustcomte puanı ( 85- 86) olanlar için büyük bekleyiş...
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@RagnarNurkse Hocam 1.komisyon genelde çok soru sormuş galiba. Banada 6 soru soruldu.
-
Bende herşeyi bu sonuca endekslemiş durumdayım . Bu sene geçenki alımdan farklı olarak belirtilen tarihlerde açıklanacağını düşünüyorum
-
@mrvhuab görmezden gelinen net bir duyum varda ben mi kaçırdım acaba ? Gidişata bakarak fikrimi beyan ettim sadece emin olun sonuçların en kısa sürede açıklanmasını istiyor herkes burada ancak vaziyet ortada .
müstevfi tarafından gönderilen son iletiler
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@dahagencimben hocam ayrıntılı gvs mülakat sonuçlarından sonra oluyor diye biliyorum
-
@dahagencimben haklısınız hocam. Küçük umutların peşine takılırsak olmaz daha gerçekçi olup elimizden geleni yapmalıyız
-
@petrichor tam liste henüz hazır değil diyorsunuz e birde bakanlıkta bekleme süresi var
Allah sonumuzu hayretsin
-
@dahagencimben hocam zaten gidişat dediklerinizi destekler nitelikte bende böyle düşünüyordum ancak duyum falan değil kendi düşüncemdi .
-
@petrichor Hocam duyum sağlam mı ?
-
Gerçekten sağlam bir duyumu olan var mı arkadaşlar ? Her kafadan bir ses çıkıyor bu haftada yalan oldu gibi . En azından o duyuma göre bakalım önümüze
-
@heycorc404 bugün de açıklanmaz mı yani ?
-
Bence açıklanmaması kurumla değil tamamen bakanlıkla alakalı .
-
@mrvhuab görmezden gelinen net bir duyum varda ben mi kaçırdım acaba ? Gidişata bakarak fikrimi beyan ettim sadece emin olun sonuçların en kısa sürede açıklanmasını istiyor herkes burada ancak vaziyet ortada .