ver mehteri ver mehteriii
memurtipliadam
@memurtipliadam
memurtipliadam tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Forumun yeni renkleri de çok cici olmuş
-
Beşiktaş karın doyurmuyor be @Estevez kardeş
-
Bu kezde Vira Bismillah diyerek grubu güne başlatan ben olayım. İnşallah o gün bugün olur arkadaşlar.
-
artık çektiğimiz acıyı daha derinden hisseden arkadaşlar sanatçı ruhlarını foruma yansıtıp şiirler yazmaya başlamış.
Gör artık bunu Selim Başkan!!!!
-
benimde olmamış tek umudum sgk, vmy den de ümitli degilim, bu da olmazsa askerlik beni bekler
-
Merhaba arkadaslar bolum iktisat 1. Komisyon
Memleketinin siyasi gecmisiyle ilgili ne diye bilirsin sordular, daha sonra kendini taniyo musun ozelliklerin neler diye sordular bende denetmenlik meslegine uygun kisilik ozelliklerine sahip oldugumu anlattim. Daha sonra sorulara gectiler
GSMH ve GSYH arasindaki fark soruldu.
Mutlak gelir hipotezini sordular
Fiyatlar genel duzeyi artarken uretim azaliyorsa bu durumda ne vardir diye sordular
Son soru ise 1923 izmir iktisat kongresine katilan 4 grup kimlerdir diye soruldu. Baskan babamin emekli olmadan once ne is yaptigini kac kardes oldugumuzu ve kardesimin naptigini sordu. Girecek olan herkese basarilar dilerim. -
@Hacettepe-Üniv. Bende cok sevindim umarim giren butun arkadaslar ve bizlerin hakkinda en.hayirlisi olur.
-
en azindan en geç şu zamana kadar açıklanır deseydi, biraz daha sabır diyince çok politik oluyo bu cevap
memurtipliadam tarafından gönderilen son iletiler
-
@Hacettepe-Üniv. benim arkadaşım feragat edecek hocam 1 tane iibfliniz kesinlikle hazır
-
hala neyi bekliyorlar anlamış değilim, kalpten gidecem bu gidişle
-
buralar canlanmaya başlamış , duyumcu kardeşler yanılırsanız üstünüze bayağı gelinecek haberiniz olsun
-
Bir duyumu olan yok mu arkadaslar? Yalandan da olsa bir duyuma ihtiyacim var, çünkü dayanma gücüm kalmadı
-
Beşiktaş karın doyurmuyor be @Estevez kardeş
-
@paretowilfredo ben bu durumdan ötürü bir umut işte önümüzdeki haftaya odaklanmış durumdayım, belki bu durumuda ele alırlarda bizimde çilemiz biter diye
-
@paretowilfredo hocambu haftasonu genel kurul toplanacakmış diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama bir doğruluğu var mıdır acaba?
-
benimde olmamış tek umudum sgk, vmy den de ümitli degilim, bu da olmazsa askerlik beni bekler