@Marsiyal konkordato hocam
yılmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@FC-Real-GDP hocam öncelikle hayırlı olsun. Rabbim bize de nasip eder inşallah. Hocam Ankarada stajda yaklaşık 80 kişi civarı olduğunuzu söylemişsiniz. Hepiniz 2018 sınavının kazanan idari yargı hakim adayları mısınız. Hocam ben listeye çok daha az kişi alındığını duymuştum. Eğer dediğiniz gibiyse ben yanlış duymuşum. Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden
-
@kleonard tamam hocam bilirkişinin ve asliye hukuk 'ta kale alınmış bölge adliyede tazminat açılır
yılmaz tarafından gönderilen son iletiler
-
@kleonard hocam soruda bilirkişiyi soruyordu diye hatırlıyorum
-
@kleonard tamam hocam bilirkişinin ve asliye hukuk 'ta kale alınmış bölge adliyede tazminat açılır
-
@kleonard bölge idare olacak o sorunun cevabı hocam
-
@unknownsoldier aynen hocam geçen sene sınavdan çıktığımda bir kıpırtı vardı içimde ama şimdi bir ölüm sessizliği
-
@çalışma-uzmanı hocam uluslararası anlaşmalar derken çifte vergilendirmeyi önleyenler içini mı söylüyorsunuz sadece gelir vergisi olarak
-
RE: 29 Aralık 2018 Adli İdari Hakimlik Yeniden Değerlendirme
@halilibrahim67 hocam mülakat sonuçlarınız açıklandı mı
-
@FC-Real-GDP hocam öncelikle hayırlı olsun. Rabbim bize de nasip eder inşallah. Hocam Ankarada stajda yaklaşık 80 kişi civarı olduğunuzu söylemişsiniz. Hepiniz 2018 sınavının kazanan idari yargı hakim adayları mısınız. Hocam ben listeye çok daha az kişi alındığını duymuştum. Eğer dediğiniz gibiyse ben yanlış duymuşum. Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden