YAAA NASİL CUMARTESİ PAZAR YAPARLAR HEMEN KAYMAKAMLİK SİNAVİNA GİDECEKDİM OF OFFFF COK HİZLİ YA
malatyamerve
@malatyamerve
malatyamerve tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@ShaCo ik yi aradim mulakat tarihi belirlenmedi gene kurul karar almadi henuz dedi birde siz arayin bolge mudurlugu tarih veriyormus simdi forumda okuduguma gore ama ik tarih belli degil diyo anlamadim birsey
-
@Esengül kaymakamlik sinavi oldugunu biliyorlardir umarim benim zaten envarterdem pek umudum yok bir gise memurun da nasil bir ozellik aradiklarinida anlayamadım
malatyamerve tarafından gönderilen son iletiler
-
İnsan kaynaklarini aradigimda bana yonetim henuz tarih icin karar almadi demisdi ama goruyorumki bolge mudurlugundekiler haftasonu icin genelde tarih vermisler kimin dedigine bakmaliyiz anlayamadim ama anladigim kadariyla buyuk bir eleme olacak kafam karisik her konusunda
-
@ShaCo bolge mudurlugu tamam yeni okudum peki kaymakamlik sinavi icin bi esneklik vereceklermi onuda bilmiyoruz tabi
-
@Esengül kaymakamlik sinavi oldugunu biliyorlardir umarim benim zaten envarterdem pek umudum yok bir gise memurun da nasil bir ozellik aradiklarinida anlayamadım
-
Malatya bolge mudurlugunu aramadim ik yi aradim malatya bolge mudurlugunun telefonu da 0422 212 73 18
-
Belkide elenecegiz mulakata hak kazanamiyacagiz ... cok buyuk eleme olacak belli ya zaten hallbankasi mufettslik sinavinda da envanterle elenen cok
-
@Esengül birde sen ara 02165035171-72 den bakayim sana ne diyecekler bolge mudurlugu farkli soyluyo ik farkli arayinca ne dediklerini buraya yazarmisin
-
@ShaCo ik yi aradim mulakat tarihi belirlenmedi gene kurul karar almadi henuz dedi birde siz arayin bolge mudurlugu tarih veriyormus simdi forumda okuduguma gore ama ik tarih belli degil diyo anlamadim birsey
-
@malatyamerve pardon ozge degil esengul diyecekdim
-
Arkadaslar biraz once insan kaynaklarini aradim mulakat tarihleri belli degilmis yonetimden henuz bi karar cikmadi cikinca sizi bilgilendirecegiz dendi sonu 71 li numarayi aradim dilerseniz sizde 72-73lu numaralardan teyit edebilirsiniz ozellikle ozge biraz rahatlayalim