Size de koronavirüs soruları abartı geldi mi? Sınavda sıkılmaya vakit bile bulamadım orası ayrı ama bu soruları hazırlayanlar nasıl eğitimci anlayamadım.
mulakat tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
Bana da sınav linki geldi acaba bu mesleki bilgi testi nasıl olur bilen var mı veya linke tıklayıp sınav sorularını gören biri var mı?
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Bir süredir sitede bakım olduğu yazıyordu ben bilgi işlemi arayıp sordum ve ilgileneceklerini söylemişlerdi, yine kendiliğinden olmadı yani
-
RE: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
Mülakata giren oldu mu ne tarz sorular var acaba? Yazarsanız seviniriz.
mulakat tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Bize doldurulan formda yazdığımız referansları aranan vs oldu mu acaba?
-
RE: VAKIF KATILIM MT PROGRAMI
Video mülakata katılan var mı? Ne tarz sorular soruldu? Bilgilendirirseniz seviniriz.
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Bir süredir sitede bakım olduğu yazıyordu ben bilgi işlemi arayıp sordum ve ilgileneceklerini söylemişlerdi, yine kendiliğinden olmadı yani
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Size de koronavirüs soruları abartı geldi mi? Sınavda sıkılmaya vakit bile bulamadım orası ayrı ama bu soruları hazırlayanlar nasıl eğitimci anlayamadım.
-
RE: 2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Merhaba arkadaşlar envanteri bitirdiğinizde ne tarz bi test olduğunu yazarsanız çok seviniriz.
-
Neden? Açıkcası bu tarz forumlarda sınava çok az bir süre kalmışken ben çıkmış sorular, deneme pdfleri, geçen yıllardan giren arkadaşların tecrübeleri paylaşılsa daha faydalı olur diye düşünüyorum. Sınav giriş belgesinin ne zaman alınabileceği üzerine birçok mesaj dönüyor. Şuanda önemli olanın sınav giriş belgesi olduğunu düşünmüyorum bir gün önce veya bir gün sonra ne farkeder?
-
Arkadaşlar Halkbank Alan Sınavı geçmiş yıllarda çıkan soruları arıyorum fakat bulamadım. Varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.
-
RE: 2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Sınava katılmayı düşünüyor musunuz
-
RE: TRT YETENEK
Ben pazar günü genel yetenek sınavına girmiştim. Şimdi tekrar mı sınava girmem gerekiyor?