Bir tanış arcılığıyla bugün sordurdum. Müdür bu tarihlerde açıklanacağını söylemiş. Bende hesap açıp bunu sizlerle paylaştım. Terbiyesizliğin lüzumu yok
E
ecivicivokke
@ecivicivokke
ecivicivokke tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
ecivicivokke tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum SınavlarıKPSS A içinde yayımlandı
Yakında VMY gelebilirmiş.
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
İnanmama konusunda hak veriyorum. Bende sonuçları bekliyorum. Uche sağolsun herkesin psikolojisini bozdu. Ben sadece bugün bana söyleneni burada paylaştım. İnşallah tez zamanda açıklanırda hepimiz yolumuza bakarız.
-
Bir tanış arcılığıyla bugün sordurdum. Müdür bu tarihlerde açıklanacağını söylemiş. Bende hesap açıp bunu sizlerle paylaştım. Terbiyesizliğin lüzumu yok
-
Ben müdürün yalancısıyım. Bu arada söyleyen ankara il müdürü değil

-
15-22 kasım tarhleri arasında açıklanacağını söylemişler