Merhabalar,
Evvela atanan arkadaşları tebrik eder, haklarına hayırlı olmasını dilerim. Ben de yedek 66. sıradayım. Yedek listeyle ilgili takipte kalmamız icap eder mi acaba? İcap ederse SKG sayfasından mı yapacağız, yoksa başka bir yerden mi? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Herkese iyi günler dilerim.
mustafaturan
@mustafaturan
mustafaturan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
mustafaturan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@bosnakbey bana sadece iki soru sordular
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
merhaba arkadaşlar, sınavdan sonra bakmaya fırsatım olmadı buraya. acaba masraflarla ilgili bir çalışma var mı? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
merhaba arkadaşlar, herkese iyi çalışmalar. ölmüş olan birinin memur olarak atanması işlemi, idarenin hangi unsuru nedeniyle hukuka aykırıdır? cevap konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Merhaba arkadaşlar, herkese kolaylık ve iyi çalışmalar dilerim. Türkiye'nin sosyo-ekonomik yapısıyla ilgili kronoloji şeklinde kaynak var mı acaba? Bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
-
@paradise06 aydınlattığınız için çok teşekkür ederim hocam. hakkımıza hayırlısı deyip takip edelim o vakit.
-
Merhabalar,
Evvela atanan arkadaşları tebrik eder, haklarına hayırlı olmasını dilerim. Ben de yedek 66. sıradayım. Yedek listeyle ilgili takipte kalmamız icap eder mi acaba? İcap ederse SKG sayfasından mı yapacağız, yoksa başka bir yerden mi? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Herkese iyi günler dilerim. -
mülakat sonuçlarının açıklanması hep böyle aylar mı sürüyor yahu
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@sametuzeyir yeni kimlik veriliyor direk.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@ucanizmirli insaallah sgk açıklanır da yazmaya ihtiyaç kalmaz