@Dark-Vane gelmez kardeşim ya antalya 90 ile fln kapatır her zamanki gibi
ucanizmirli tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Öyle yapmayın herkes yanlış yaptığı sorular için başvursun komple sınav iptal olur böylece. Bu ne arkadaş her yanlış yapan ben iptal ettircem diyo. Burda bi tarafımızı yırttık sadece imece çalışmayın taklaya gelirsiniz diye ama dinleyen kim
-
arkadaşlar bişey sorcam sisteme giriş ekranında gelen şu herifteki sakallarla çalıştırıyolar mı bizi
-
arkadaşlar sgk ya baskı yapalım bari en azından 300 kişi kurum sınavına girmez rahat geçer sınav bi nebze de olsa
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
öncelikle şunu söyliyim arkadaşlar bahsedilen hilelerin hiçbirini kullanmadım sınav esnasında ama eminim ki aklıma gelse kullanırdım hatta bugün bu hilelere itiraz edenlerin %90 ı sınavda aklına gelse kullanırdı. Şu kadarını da söyliyim seneye bu yönteme bi önlem alınmazsa bugün itiraz edenlerin %90 ı seneye bu hileyi kullanır. O yüzden ben itiraz etmiyorum hatta istatistik sınavında "ulan bu millet nsl çözüyo harıl harıl istatistik" diye kendi kendime geçirmiştim meğerse bu çakal arkadaşlar muhasebe çözüyomuş
-
Ulan 2-3 kişi ders çalışmak yerine kolaya kaçıp imece ezberledi diye soruyu iptale götürüyolar ya tav oldum arkadaş. Eminim ihracat diyenlerin %80 i diğer şıkları bile okumadan atladılar o şıkka. Baksanız orda koskocaman gümrük vergisi olduğunu görürdünüz bu tartışmalar yaşanmazdı
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
annem tüm komşulara bikaç ay sonra işe başlayacağımı söylemiş delirtcek bu kadın beni 50 kere dedim şöyle deme insanlara diye. Artık mülakatı kazanamasam bile komşulara ayıp olmasın diye başka eve çıkacam başka yolu yok
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
yorumların birazını okudum ve bazı arkadaşlar bu sisteme haksızlık falan yok demişler. Be arkadaşım başvuru yapılmadan önce bize hangi ilin kaç kişi alacağıyla ilgili bir şey söylenmedi, ve de tek il seçimi yaptırdılar. Şimdi ben bu puanla 69 ilden sadece 9 tanesinde barajı geçememişim ve seçtiğim il olan izmirde baraj puanı 70 olduğu için mülakata kalamadım. Soruyorum sizlere ben burda bu puanla mülakata bile girmeye hak kazanamamışken başka illerde 52 puanla bile mülakata kalabiliyorsa bu sistemin adaleti nerede
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
sanırım derece yaptım arkadaşlar
maliye 36,5
iktisat 23,5
hukuk 26,75
muhasebe 26,5
toplamda 113,25 net
çeko 25,75
kamu 18 net
gk-gy de 70 net
ucanizmirli tarafından gönderilen son iletiler
-
@Lex-fori sırf sen o sınavlara girme diye gider hepsine başvururdum da başkalarının da hakkını yemek istemiyorum
-
@Lex-fori lan kardeşim biz senle muhattap olmuyoduk hani. Sanane hem seni mi inandıracam nereye gireceğime
-
@eomer bağışlayacam hepsini birilerinin hayatı daha kararsın o kitaplarla
-
@Mimar vallahi kardeşim artık o kadar sıkıldım ki ders çalışmaktan bi kurum sınavı daha kaldıramam gibime geliyo elimde de Bursa guy var şu an. Bi yere girsem bırakcam sınavları. Veya direkt mülakatla alanlara bakcam
-
@bengidönüş hahaha oruçluyum kinaye yaptığını anlamadım
-
@bengidönüş duyuracaklar da ne zaman işte orası önemli
-
bimer başvuruma gelen cevap arkadaşlar. Daha çok beklicez gibime geliyo
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
@Lex-fori birincisi şımarık değilim ikincisi de aynı tavrım sınav açıklanmadan önce de vardı. neyse senle de muhattap olmıyım gene ya sen ya ben ban yemeyelim