TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Büyükelçi
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Büyükelçi

@Büyükelçi

14
    İtibar
    50
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Büyükelçi Takip etme Takip Et

Büyükelçi tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Sinav Hakkinda ,

Arkadaşlar bu sinav geçen sene ayni bu formatta gk gy test, alan bilgileri klasik usulde boğaziçinde yapildi.

Gk gy de sure ucu ucuna yetiyor bence en tehlikeli yer gk gy dikkat edin .

Hukukta sinav konularindan birer soru cikar en az ve direkt bilgi sorularıdır bunlar. Mesela sinirli ehliyetsiz ve tam ehliyetsizi karşilaştir gibi bir soru vardi sanirim. Bi tek icra iflastan cikmamisti soru .

Iktisatta is lm grafigi cizmenizi ve yorumlamanizi isteyen bir soru vardi . Odemeler bilancosu kalemlerini bulduran bi soru vardi bu tarz geliyor.

Maliye kolaydi kisa tanim sorulari ve klasik sorular vardi mesela enflasyon doneminde uygulanacak para ve maliye politikalarini açıklayin diye.

Muhasebe ise monografi değildi ama kayit yaptiran sorular vardi mesela amortisman ayirma , supheli alacaklar filan . Mali tablo analizi de vardi oranlari buldurup yorum yaptiriyordu.

Classics maliye ,hipotez iktisat ve ilhan hocanin monografi kitabı guzeldir.

Veya tek basina tüyo mülakat kitabi işinizi görebilir klasik sinavda.

Herkese başarilar

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Büyükelçi

@Marcuspowa Gk gy de cok zor degildi tarih cografya hatirlamiyorum ama akil yürütme sorulari vardi kolay. Güncel olaylardam gelmisti bikac soru da onu hatirliyorum

Matematik sayisal islemlerle cozulecek sorular uslu köklü vardi sanirim

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Büyükelçi
    • RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

@miraculumd42 kuruniçindekilerin disarda sonav bekleyen kpss a adaylarını kandirmak için soyledigi yalandir sizi etkilemeyecek yalani. Bal gibi de etkileyecek kadrolari onlar işgal edecek nasi etkilemeyecekmis yalan dolan hepsi.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Büyükelçi

Büyükelçi tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

@miraculumd42 kuruniçindekilerin disarda sonav bekleyen kpss a adaylarını kandirmak için soyledigi yalandir sizi etkilemeyecek yalani. Bal gibi de etkileyecek kadrolari onlar işgal edecek nasi etkilemeyecekmis yalan dolan hepsi.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Büyükelçi
    • RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@mehmetçik, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Neyse benim yazılarım sizleri rahatsz ediyorsa bu son msjim buraya ama rahatsz olanlar snav sonucu aciklannca bana msj atsin sonucumu gonderecem

Yav he

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Büyükelçi
    • RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019

%20 Genel İktisat derken mikro makro mu sadece arkadaslar? Uluslararasi para banka filan da var mi anlamadim bunu

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Büyükelçi

@Marcuspowa Gk gy de cok zor degildi tarih cografya hatirlamiyorum ama akil yürütme sorulari vardi kolay. Güncel olaylardam gelmisti bikac soru da onu hatirliyorum

Matematik sayisal islemlerle cozulecek sorular uslu köklü vardi sanirim

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Büyükelçi

Tren garindan Ümitköy lisesine gidecekler bana ulaşabilir mi arkadaşlar

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Büyükelçi

@enjoythesilence cayyolunda indikten sonra yürüsek cok mu uzak olur hocam

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Büyükelçi

Sinav Hakkinda ,

Arkadaşlar bu sinav geçen sene ayni bu formatta gk gy test, alan bilgileri klasik usulde boğaziçinde yapildi.

Gk gy de sure ucu ucuna yetiyor bence en tehlikeli yer gk gy dikkat edin .

Hukukta sinav konularindan birer soru cikar en az ve direkt bilgi sorularıdır bunlar. Mesela sinirli ehliyetsiz ve tam ehliyetsizi karşilaştir gibi bir soru vardi sanirim. Bi tek icra iflastan cikmamisti soru .

Iktisatta is lm grafigi cizmenizi ve yorumlamanizi isteyen bir soru vardi . Odemeler bilancosu kalemlerini bulduran bi soru vardi bu tarz geliyor.

Maliye kolaydi kisa tanim sorulari ve klasik sorular vardi mesela enflasyon doneminde uygulanacak para ve maliye politikalarini açıklayin diye.

Muhasebe ise monografi değildi ama kayit yaptiran sorular vardi mesela amortisman ayirma , supheli alacaklar filan . Mali tablo analizi de vardi oranlari buldurup yorum yaptiriyordu.

Classics maliye ,hipotez iktisat ve ilhan hocanin monografi kitabı guzeldir.

Veya tek basina tüyo mülakat kitabi işinizi görebilir klasik sinavda.

Herkese başarilar

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Büyükelçi
    • RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)

91le Ankara da yerimizi alalim

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Büyükelçi