ben de 75.76 ile şükür mülakata kaldım liste dışı kalan arkadaşlara allah yardımcı olsun.
kamucu16 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
arkadaşlar bir şey soracağım bu istenilen evraklarda fotoğraf var ya takım elbise ile çekilmesi mi gerekiyor yoksa diğer türlü vesikalıkta olur mu?
-
@IS-LM teslim edilmis teyit ettim çok sağol.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@grundig rotasyon var diye biliyorum 5 tane bölge ayrimi var her bölgenin gorev suresi farklı iller de mulakati kazandiktan sonra belli oluyo evrak gonderirken 10 il tercihi yapip evraklarla birlikte gonderiyorsun tercih ettigin illere atanamazsan kurum kurayla bir yere atiyor süreç böyle
kamucu16 tarafından gönderilen son iletiler
-
@bebekendüstri bende 1 yıl diye biliyorum insallah en yakin zamanda sıra gelirde ataniriz
-
@bebekendüstri valla ben de yedek bekliyorum merak ettim 200 lük il göçü kazanamadim cogu kisi kazanmis 26 yedekteyim ben bakalim insallah ek kisa surede gelse keske 200 luk alimi kazananlar insallah at edip önümüzü acsalar
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@grundig rotasyon var diye biliyorum 5 tane bölge ayrimi var her bölgenin gorev suresi farklı iller de mulakati kazandiktan sonra belli oluyo evrak gonderirken 10 il tercihi yapip evraklarla birlikte gonderiyorsun tercih ettigin illere atanamazsan kurum kurayla bir yere atiyor süreç böyle
-
@Bsr evet ptt ile gonderdim yoğunluk bolgeye göre değişiyor sanırım
-
@Bsr ben izmirden gonderdim 2 günde gitti şükür carsamba öğleden sonra ulasti ellerine bugün de arayip gitmis mi diye teyit ettim ama özel kargo hizli gonderiyorsa onla gönder
-
@IS-LM teslim edilmis teyit ettim çok sağol.
-
@IS-LM ben de kargo takipten baktım da teslim edildi gözüküyor edilmiştir büyük ihtimal.
-
@IS-LM kargo sirketinden mi böyle bir mesaj geldi yoksa kurum mu gönderdi ?
-
arkadaşlar bir şey soracağım bu istenilen evraklarda fotoğraf var ya takım elbise ile çekilmesi mi gerekiyor yoksa diğer türlü vesikalıkta olur mu?
-
ben de 75.76 ile şükür mülakata kaldım liste dışı kalan arkadaşlara allah yardımcı olsun.