Buradaki insanların en düşüğünün puanı 85 herkes bilgili zehir gibi ama kimse görmüyor bu insanları bakan görmüyor msbağlı görmüyor komisyon görmüyor hepsinin keyfi yerinde makamları var maaşları var gülüp eğleniyorlar kimsenin umrunda değiliz kalbinde zerre merhamet olan insan çıkar bir açıklama yapmayı kendine borç bilir ama yok neyse dostlar rabbim kimsenin emeğinin karşılığını zerre zayi etmesin maddi manevi kimde alacağımız varsa onu da.
serdengecti01
@serdengecti01
serdengecti01 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Suçluların iade kararı ağır ceza mahkemesi yapar kesin yanlış bu ya buna da itiraz edelim
-
@felix-felicis Kardeşim 1-2 soru iptal olursa 1.01 ya da 1.02 ile 69u çarparsan 180.de 70puanla kapatırsa olur
-
Arkadaşlar çoğu kişi sınırda kalıyor itiraz edilecek soruları bir başlık altında toplayalım bölüştürelim öyle itiraz edelim çünkü 70 baraj 150 kişi geçse bile adam ona bakmıyor 150 kişiyi çağırıyor.Bu yüzden soru iptalleri olursa 1.01 1.02 gibi katsayılarla 68-69u çarparsak 70 puanı geçiyor
-
@SonMaliyeci 46.soruda hepsi de olağanüstü gelir sayılır buna kesin itiraz edelim
-
Dert sahibi oldum...
serdengecti01 tarafından gönderilen son iletiler
-
@serdengecti01, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bir şey soracam yedek başarı no 498 diyor yedekte 98e mi bakılıyor yoksa yedekte mi 498.yim
Kazanan kadar yani 400 yedek ayrılmıyor mu
-
Bir şey soracam yedek başarı no 498 diyor yedekte 98e mi bakılıyor yoksa yedekte mi 498.yim
-
@Aslan-Reyiz Yazdığımda yanlış bir şey görüyorsanız silin ben silemiyorum ama kesinlikle hakaret ifadesi kullanmadım
-
Buradaki insanların en düşüğünün puanı 85 herkes bilgili zehir gibi ama kimse görmüyor bu insanları bakan görmüyor msbağlı görmüyor komisyon görmüyor hepsinin keyfi yerinde makamları var maaşları var gülüp eğleniyorlar kimsenin umrunda değiliz kalbinde zerre merhamet olan insan çıkar bir açıklama yapmayı kendine borç bilir ama yok neyse dostlar rabbim kimsenin emeğinin karşılığını zerre zayi etmesin maddi manevi kimde alacağımız varsa onu da.
-
Dert sahibi oldum...
-
Tahminim 71-72 kapatacak 46.soruyu iptal ettirirsek ben de dahil sınırdakilerin işine gelir 70le kapatabilir
-
46.soru zaten şaka gibi devlet sanki hergün olağan bir şekilde borçlanma ve ecrimisil geliri elde ediyor
-
@SonMaliyeci Kardeşim münhasıran da olsa ağır ceza karar verir başka karar mercii var mı onay mercii var sadece başka
-
@SonMaliyeci 46.soruda hepsi de olağanüstü gelir sayılır buna kesin itiraz edelim
-
Arkadaşlar herkes 1 soru seçsin dağılım yapalım bakın geçen sene de 3-4 soru hatalı olmasına rağmen 1 soru iptal oldu