Yok artık 8 mi fazla değil mi ben 5 diye tahmin etmiştim. Enflasyon hedefi gibi ilanlar tek haneli
jeanpaulsartre
@jeanpaulsartre
jeanpaulsartre tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
RE: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bende 2 tmsf kazanan bir sgk denetmen yardimcisi(sinava girmez buyuk ihtimal) ve hali hazirda calisan birini gordum birde icisleri bakanliginda calisan ve tigemi kazanan birini gordum yani bu arkadaslarin hayati ya sinav olmaz baska bir gayeleri kalmamis tek sosyal yanlari sinav olmus ya arkadaslari var bu sinavlarda onlar icin basvuruyolar ya da ego tatmini bnm dusuncem bende bir kurumu kazandim daha baslamadim tebligat bekliyorum puanim yetmesine ragmen basvurmadim yani bu tarz kisiler oldukca baskalarinin bir yerleri kazanmasi zor bu sureclerden herkes geciyo zorlugu biliyo halen duyarli olmuyorlarsa yazik
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Sosyal bilgilerde stopaj sorusuna itiraz ettim gün içinde dilekçeyle kurumdan geri dönüş oldu uzman tarafından sorunun hatalı oldugunu ve komisyona ileteceğini büyük olasılıkla iptal olacagını ve herkesin o sorusunun dogru kabul edecegini bildirdi hesaplamarınızı bu dogrultuda yapabilirsiniz. Saygılar
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
ben itiraz edicem kabul olursa barajı geçiyorum kaybedecek bi şeyim yok nasılsa
-
RE: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Willsmithh hangisine bakacaz ki martta ki yds en zoru oluyo bi de ben 2018 de girmiştim 62,5 almıstım valla önce sgknın bi acıklanması lazım yüksek puanlar bi gitsin en azından 350 kişi sonrada güzel bi 300-400 kişilik ilan gelmeli ki ancak 90 altının sansı artar bu arada devlet kurumunda çalısıp sınavlara gelenleri katmıyorum bile hesaba
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Willsmithh mesela benim rahatsız olduğum konuda girdiğim sınavlara tanıstığım her iki kişiden biri bir kamu kurumunda çalışıyor işlerinden memnun değil daha iyi yerlerde calısmak istiyor ama adamın hakkı sınava girmek diyecek bi şey bulamıyorsun taşrayı istemiyorum çok yoruluyorum merkez daha iyi diyor ne diyeceksin şimdi adama ki o yüzden neresinden tutarsan tut elinde kalıyor sgk açıklansa işe başlasam bile yine girerim diyor adam puanım var aldım niye girmeyeyim ki diyor kurumların bunun önüne geçmesi gerekiyor bence bi yerde işe başlıyorsan en az 1-2 yıl o kurumda hizmet vermek gibi bi düzenleme gelmeli bu benim düşüncem tabi doğrudur yanlıştır eksigi artısı vardır illaki
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Muhtasar beyanname sorusunun hatalı olduğunu düşünen bir ben bi varım acaba sosyal bilimlerde bu kurum soruları yayınlıyor mu itiraz süreci var mı ? Bilgili arkadaslardan yardım alabilirsek sevinirim
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
Arkadaslar bu tarz kurumlar veya bakanliklar bizim arayip durum boyle boyle diyip evet size bi guzellik yapalim diyecek potansiyele sahip degildir bence cunku sinavin planlamasi yapilip oyle ilana cikiliyor ona gore program ayarlaniyor yani pek bi umut yok o acidan ben boyle dusunuyorum saygilar
-
RE: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Öncelikle kurumu tebrik ediyorum.2 ayda bütün süreci tamamladılar. Kimseyi töhmet altında bırakmayın arkadaşlar kanıtınız olmadan torpil vs. Kazandı diye kazananları tebrik ediyorum diğer kurumlar da dhmi örnek almalı ayrıca eğer forumdaysa bu kazanan arkaşlar herhalde daha iyi bi meslek bulamazlar sınavlarda bulunmazlar umarım en azından başka insanlara da şans gelir.
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Ilandaki sinav yeri etlik zaten baska yer olma sansi yok acik adres ver yazinca caddesi sokagi her seyi cikiyor antaresin yan tarafi keciorene bagli olabilir ama etlik semti
jeanpaulsartre tarafından gönderilen son iletiler
-
@simeranya o zaman kurumu alıp bilgi almanız sizin için daha sağlıklı olur.
-
arkadaşlar itiraz süreci var sözlüden sonra başarılı listesine giremeyen itiraz edebilir kameralı bir mülalat olacak cevap hakkı da var aklınıza başka şeyler gelmesin
-
RE: 2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Tesekkurler listedeki cogu kisi atandi zaten yarisi gelmez diye tahmin ediyorum ama gelirlerse de sasirmam
-
RE: 2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Arkadaslar baska bir kurumu kazandigim icin bu cok erken aciklanmis kurumun sinavina girmeyecegim 1 kisi eksik sayabilirsiniz simdiden bol sans herkese
-
@Statik hocam 6 civaridir belediyelerde sosyal denge tazminati var birde aginize beste olup olmadiginiza gore degisir maaslar bir suru kalem var gelir ve kesintiler olarak sosyal denge 1547 di en son brut birde bayramlarda 1000 tl ikramiye yatiyo net
-
@Statik iyi maasi vardir tatmin eder istanbulda ek gostergede 3600 olmasi lazim muf baska olacagini dusunmuyorum
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
@yeniiiidnz hocam o zmn sozlesmenizde istifa ile ilgili madde vardir zaten orda ne yapicaginiz yazar istifa etmelisiniz kurumundaki ins kaynaklariyla gorusun bi dilekce ile surayi kazandigimdan dolayi istifa ediyorum diyebilirsiniz
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
@yeniiiidnz istifa ederseniz baska kurumda baslayamazsiniz kamu kurumunda memursaniz tabi eger sozlesmeliyseniz istifa edeceksiniz tabi memur iseniz muvakkafatname almalisiniz kurumunuzdan
-
Artik tecrubeli arkadaslar bilir her sinavda yuzde 10-20 basvurdugu halde gelmez bu kisiler sirf listelerde ismi gozuksun diye ya da arkadaslari o sinava girecek bizde basvuralim onlarin sansi artsin diye basvuran kisiler tahminimce coguda devlet kurumlarimda calisanlardir
-
RE: ACİL!!!YDS Mİ KPSS Mİ ?
Git yds calis 70 al sonra istersen kpss den 80 al farketmez