O kadar sene çalış didin çabala geldiğimiz finale bak güler misin ağlar mısın.
Statik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@BlackList 9 uncu derecenin 1 inci kademesinde olup hizmeti bulunmayan, bekar (ya da eşi çalışan) ve çocuksuz bir "Kaymakam Adayı", 2019 yılının ikinci yarısındaki aylarda net 5.862 TL maaş alıyor.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn "Sizinle sınava girmiş miydik?" daha makul olur hocam.
-
@meç Hocam iki ayrı hesaptan yüze yakın tivit attım daha da kenetlenmemiz lazım
-
RE: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@nairu hocam adalet bakanlığının başvuru zamanın da çoğu mülakat açıklanmamıştı şimdi baya bi açıklanan mülakat var. Ve bunda tek puan türü ve de 90 kişi etkisi olur diye düşünüyorum.
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Gy 16
Hukuk 21
iktisat 25
Maliye 31
Puan 58,12
harf M -
@mathilda haklısınız hocam hep aynı kişiler farklılık olmadığı için düşüyoruz gündemden
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@mami1616 Bu mesajı sürekli yinelemeliyiz ki işi olan arkadaşlar görsün ve ona göre hareket etsin.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Maliye mezunuyum eşdeğerlik almaya gerek var mı ? Maliye ve Finans şeklinde yazılmış emin olamadım bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@serra Hocam ilana girip bakabilirsiniz konulara muhasebe yok.
Statik tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@06tc Hocam bu ilanlar 2021 KPSSden önce mi gelecek sonra mı?
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@statik hocam düzelttiler iki yılda görünüyor artık kaydet denildiğinde.
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@tarkovski hocam aynısını bana da dediler, sonra tekrar aradılar başvurumu iptal ettiler 1 saat sonra tekrar başvurun dediler.
-
@sherlock hocam sistemde sıkıntı olabilir pazartesi arayacağım inşallah o zamana kadar düzelir.
-
Arkadaşlar başvuru yaparken 2019 ve 2020 KPSS puanlarım ikiside görünüyor, kaydet dediğimde sadece 2020 görünüyor neden 2019 puanı görünmüyor bir bilgisi olan var mı?
-
RE: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@jeanpaulsartre Teşekkür ederim hocam bakanlık müfettişlerinden düşük alıyorlar diye duydum da ondan sordum, ben de 3600 ek gösterge diye tahmin ediyorum
-
RE: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar maaş ve ek gösterge hakkında bilgisi olan var mı ?
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Pinky Hocam benim arkadaşım SGK da Denetmen Yardımcısı 5340 yatmış bu ay, GUY ve İl Göçte takribi bu civarda.
-
Bölümüm Maliye ilk gün girdim
İl göç uzmanı ne iş yapar?
Laffer eğrisini açıkla?
Vanda il göç uzmanısın Afganistanlı bir adam daeş korkusuyla ailesiyle kaçıp vandan giriş yapıyor ne yaparsın? Bu soru yorum sorusuydu.
İki tanede cv den kişisel soru sordular. -
@sntn35 Anladım hocam sağolun.