Ben böyle şeyler yazmayi pek beceremem arkadaşlar fakat önceki süreçlerde böyle gönderiler okumak iyi gelirdi o yüzden yazıyorum. Ben bu sınavda 210larda mülakata girdim. Önceki alımda yedekteydim. Merkez listede de yedekteyim. Şuan mutluyum Allah emeklerinin karşılığını almayı herkese nasip etsin. Herkesten daha çok emek sarf etmedim belki ama benim nasibim bu seferdeydi demek ki. Ama içim rahat hiçbir aracı olmadan kimseyi araya koymadan koymayı teklif dahi etmeden kendi alnimin teriyle geldim. Bunun da ayrı bir huzuru var elbette kendimi kimseye müteşekkir hissetmiyorum ailem dışında. Allah hepinizin yolunu açık etsin. Emekleriniz boşa çıkmasın.
sntn35 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar bakan 22.00 de Ülke Tv'de Turgay Güler'in konuğu olacak. O zamana kadar aciklanmazsa canlı yayında sorabiliriz zamanını. Suanda da gazeteciye mesaj attik siz de yazabilirsiniz.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@aroma
Kimsenin kariyer yolunuzu tıkadığı falan yok bununla birlikte yapılan eleştiriler yersiz değil. Aynı yoldan geçmiş ve yeni sonuç almış biri olarak sıkıntılarınızı unutup ne çabuk sürece yabancilastiniz? Buralarda biraz daha empati kurarak cümlelerini seçmeli bence insanlar. -
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
17.00'de tivitırda buluşalım arkadaşlar. 3 ay bekledik. Bir üç ay daha beklemeyelim. Birlik olursak sesimiz güçlü çıkar.
-
RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
@Apologia öyle bir şey yapamazlar kimsenin tercihi degil ki ertelenmesi. Alımı da ertelemezlerse 2018 2019 puanı geçerli olur bence
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@İibf
Düzen o kadar bozuk ki biz sağlam çark olmaya çalışıyoruz. Elbette küfür aşağılama kabul edilemez. -
@rybzinski ben de lütfü türkkana yazdim aslinda anlayışlı bi insan kendisi liyakat miyakat demeye gelince de üstlerine yok ama herkes kendi işinde maalesef
-
Bu kurumici olayının siyasi kararlar neticesinde verildiği çok belli. Eger liyakat bunu gerektirseydi de bu şekilde ilerleseydi süreç herkes önce bakanlığa temelden girip yükselirdi bunun icin çalışırdı. Ama görünen o ki bu da her alanda olduğu gibi iktidarın aldığı temelsiz dayanaksız binlerce insanı mağdur eden kararlardan biri.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Millet zaten gergin, canı sıkılan, rüyasında gören gün veriyor saat veriyor, kacla kapatacağını yazıyor biz de hangisi ciddi acaba diye düşünüyoruz. Ne saçma bi başlık oldu burası ya.
-
@Manchester aceleye gerek yoktur onu bilemem ama bir seyi düzelteyim. Listeden sonra 13 gün hesaplaniyor. Biz evrak teslim ettik, teslim süresi bittikten 2 gün sonra açıklandı.
sntn35 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@izzo hocam o benim galiba. Sıra gelirse tabiki feragat ederim. Şuan gelecek gibi duruyor ama kesinlesirse tabiki ilk işim bu olur.
-
Ben böyle şeyler yazmayi pek beceremem arkadaşlar fakat önceki süreçlerde böyle gönderiler okumak iyi gelirdi o yüzden yazıyorum. Ben bu sınavda 210larda mülakata girdim. Önceki alımda yedekteydim. Merkez listede de yedekteyim. Şuan mutluyum Allah emeklerinin karşılığını almayı herkese nasip etsin. Herkesten daha çok emek sarf etmedim belki ama benim nasibim bu seferdeydi demek ki. Ama içim rahat hiçbir aracı olmadan kimseyi araya koymadan koymayı teklif dahi etmeden kendi alnimin teriyle geldim. Bunun da ayrı bir huzuru var elbette kendimi kimseye müteşekkir hissetmiyorum ailem dışında. Allah hepinizin yolunu açık etsin. Emekleriniz boşa çıkmasın.
-
@norm ben bu yıl içinde 3 kez girdim hocam
-
@aryastark öyleyse doğrudur hocam benim de şahsi duyumum değil paylaşmak istedim.
-
@redcrossbjk evet hocam grupta okudum dün.
-
@aryastark dün bir arkadaş liste kurumdaymis dedi. Ya henüz gitmedi ya da geldi
-
@muzgor her şey mümkün Sayıştay da gece aciklandi sanırım
-
@Alles-Klar geçen seferki 6 buçuk gibiydi sanırım
-
@80üstamadnnmsz ben geçen sene yargı ve savaş yayinlarini çözmüştüm. Savaş güzeldi zorlayıcı da diyebilirim. Özellikle muhasebesi beni zorlamıştı. KPSS'de denemelerden daha yüksek yaptım.
-
@sbfmezun doğru hocam şeffaf yapilmayacaksa -ki çok zor- kaldırılmalı. Memnun değil kimse ama korkuyor sanırım insanlar.