Bu hafta açıklanmazsa etkinlik düzenleyelim bence bayramdan sonraya kalmaması için arkadaşlar. Birçoğumuz ders çalışmaya adapte olamıyoruz yorulduk senelerdir ders çalışmaktan.. yıl sonunda guy sınavı vs. Olacak ve zaman gerçekten aleyhimize işliyor
sbfmezun tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@freudo ne kadar iyi kalplisiniz. Hayran kaldım gerçekten. Sevmiyorsunuz diye karşınızdaki insanın nerdeyse yarım senesini heba ettigi sınavı gecmemesini diliyorsunuz. Bravo
-
@sntn35 hocam mülakatlar tamamen kaldırılmadığı sürece bu mesele kişilerin insiyatifine bırakıldığı sürece bu devran böyle gelmiş böyle gider. Mülakatların kaldırılması için mücadeleye gelince kimse yanaşmıyor. Herkes halinden razı demek ki
-
@denver benim karşıma robot gibi çalışıp iki kelimeyi bir araya getiremeyen kisilerden ziyade torpille bir yerlere gelmis liyakatsiz oturduğu koltuğun değerini basit sekilde elde ettigi icin halkına kiymet vermeyen kisilerle daha çok karşılaştım. Ilk dediginizle hic de karşılaşmadım doğrusu hepsi de cok başarılı insanlar. Dediğiniz kisi sayısı göz ardı edilecek hatta yok denecek kadar azdır . Birbirimizi kandırmayalım. Kendimizi de kandırmayalım.
-
@Pinky allah yardımcınız olsun. Tek değilsiniz
-
Tüm sinyaller gökçe bey in açıklaması @06TC üstadın bu yönde bilgilendirmesi bu sürecin kısa süre içinde biteceğini gösteriyor. Kurum içinde personel eksikliği cok var. Bu süreç cok uzamaz insallah bayramdan önceye olan umudum çok yüksek. Bildigim kadariyla bugune kadar mülakatların sonuçlanması ayları da bulmamış . Sgk gibi bir kurumla kıyaslanamaz göç idaresi. Sgk istisnasız her alımda aynı sorunları yaşatıyor bizlere
-
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunlarına da daha çok Türk siyaset tarihi, siyasi tarih ,çağdaş türk tarihi ve siyaset bilimi sorulacağını düşünüyorum. Sizin fikirleriniz var mı bu konuda bölümden arkadaşlar?
-
Kabul ve barınma merkezini önceki yıl da sormuşlar o zaman yozgat ve tekirdag olarak ifade edilmiş. Ancak simdi göç idaresi sitesine baktığımda yalnızca yozgatta 1 adet olarak gözüküyor. Sitedeki güncel bilgiler mi baz alınmalı?
sbfmezun tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Kurumu arasak bilgilendirme yapılır mı?
-
@colebusthe10 ben sınav çıkışında sormuştum yaklaşık 1 aya açıklanır demişti sınavı yapan uzman yardımcısı
-
@tarkovski belirleme usulleri değil hesaplama yöntemi diye soruldugu icin spesifik advalorem dedim ama onlar da aklıma geldi
-
Merhaba arkadaşlar, maliyede vergi matrahı hesaplama yöntemi derken ne kastedildi acaba. Ben spesifik ve advalorem diye cevapladım ama doğrusu nedir acaba
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@antimülakat hem savunma bakanlığı hem ab yazmışsınız
-
Duyumcular 2-3 güne açıklanacak diyordu. Hani? Aradan 1 hafta geçti bu söz söylendikten sonra. Bu nedenle hersey her an olabilir duyum filan hikâye bence. Bayramdan once de açıklanmazsa artık kimseye itibar etmez ve yolumuza bakarız dostlar
-
@freudo ne kadar iyi kalplisiniz. Hayran kaldım gerçekten. Sevmiyorsunuz diye karşınızdaki insanın nerdeyse yarım senesini heba ettigi sınavı gecmemesini diliyorsunuz. Bravo
-
Murat hocam mülakatların açıklanmasıyla alakalı tweet atmış arkadaşlar. Bir el atsak?
-
Gökçe beyin atılan tweetlere yanıt vermemesinin sebebi bayramdan önce açıklanacak olması olabilir mi arkadaşlar sizce?