Yahu hepiniz buraya duyum almak için giriyorsunuz paylaşana da söylemediğiniz şey kalmıyor. Ben de ders çalışmıyorum ama artık belli bir yaşa geldik yaptığımız şeylerin sorumluluğunu alabilecek yaştayız, çalışmamamı buradaki duyumlara bağlamıyorum. Eğer öyleyse girip bakmayın arkadaşlar. Zaten biri çıkıp yarın açıklanacak demese de ben her gün açıklanacakmış gibi bekliyorum artık, eminim bir çoğunuz da öylesiniz. Bazen şaşkınlıkla bakıyorum buraya.
denver tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
yahu arkadaşlar hiç karşınıza robot gibi çalışıp yazılıdan yüksek puanlar alıp 2 kelimeyi bir araya getiremeyen kişiler çıkmadı mi hakikaten, o yüzden mi mülakatlara karşı çıkabiliyorsunuz anlamıyorum. Ayrıca nolur içinizi karartmayın referansı olup atanamayan da tanıyorum referansı olmayıp atanan da. Biliyorum hepimiz elimizden geleni yaptık, çok sabrettik, en ufak bir şeyden olumlu veya olumsuz anında etkileniyoruz artık ama bu kadar kötümser düşünmeyin lütfen ve nolur çok biliyormuş gibi referanssız olmaz diyen insanlara kulak asmayın.
-
@Diego33 bakın bu söylediğimi kamu mülakatları için söylemiyorum çok önemli şirketlerin mülakatlarını yapan bir akademisyeni dinleme fırsatım oldu kendisine sorarsanız ben daha kapıdan girerken yürüyüşünden anlıyorum diyor, bana kalırsa da çok acımasız. Mülakatın amacı tam olarak da sizin 4 yıl üniversite okuduğuna anlam veremediğiniz insanların iddia ettiği şeyler. Savunduğu şeyler demiyorum ama olay bu.
-
@özmerlin_06 açılıyor arkadaşlar bir değişiklik yok önce bu telaş çok tatlı geldi bir gülümsedim sonra hüzünlendim, ne hale geldik
-
@redcrossbjk ama belki site sayemizde çökerse pes edip açıklarlar
️
-
@redcrossbjk biliyorum hocam şakaydı sadece
-
@extraordinary merak etmeyin hocam kontrol ediyorum sık sık haber veririm mutlaka
-
@shocking yukarıda da yazdım ama randevu sistemiyle ilgili bir güncelleme yapılıyormuş hocam
-
@redcrossbjk umarım alakası yoktur hocam ya ben de bir hevesle bekliyorum hâlâ
denver tarafından gönderilen son iletiler
-
@Manchester istememiş demek ki kardeşim, çünkü böyle bir sorumluluğu yok. Keyfi istemiş girmiş yazmış, keyfi istememiş yazmamış.
-
Yahu hepiniz buraya duyum almak için giriyorsunuz paylaşana da söylemediğiniz şey kalmıyor. Ben de ders çalışmıyorum ama artık belli bir yaşa geldik yaptığımız şeylerin sorumluluğunu alabilecek yaştayız, çalışmamamı buradaki duyumlara bağlamıyorum. Eğer öyleyse girip bakmayın arkadaşlar. Zaten biri çıkıp yarın açıklanacak demese de ben her gün açıklanacakmış gibi bekliyorum artık, eminim bir çoğunuz da öylesiniz. Bazen şaşkınlıkla bakıyorum buraya.
-
@Mülki-Amir hocam ayrıntıları göster diyerek devam et / web sitesine git gibi bir seçenek olmalı oraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz
-
Bu arada sadece tag ile tweet atılması bence bir şey ifade etmiyor sonuçta tt olacak kadar kalabalık değiliz. O yüzden etiketlemeleri de unutmayalım.
-
Arkadaşlar nisan ayında yapılan şey adres tespiti içindi gvs değildi, gvsler sadece mülakat sonrası belirlenen kişilere yapılacaktı muhtemelen. Sürüyorsa hâlâ o sürüyordur. Ne kadar zaman alır onu bilmiyorum fakat ben de bayram öncesinde gvsler devam ediyor daha bir ay sürer diye bir duyum alıp burada yazılanlara daha çok inandığım için ciddiye almamıştım açıkçası almak istememiştim. Neydi ne oldu yerine etkinlik yaparak süreci hızlandırmaya çalışalım işte. Her şey hazırken keyfi bekletmiyorlardır sanırım.
-
@redcrossbjk umarım alakası yoktur hocam ya ben de bir hevesle bekliyorum hâlâ
-
@Hayırlısıı kurum değil hocam goc.gov diye aratıp son atılan tweetlere baktım bir şahıs bu şekilde bir bilgi vermiş ne kadar doğrudur bilmiyorum.
-
@Hayırlısıı hocam Twitter’da Arapça bir tweet atılmış onu çevirisine baktım
-
@shocking yukarıda da yazdım ama randevu sistemiyle ilgili bir güncelleme yapılıyormuş hocam
-
Arkadaşlar Arapça bir tweette randevular için telefon numarası yazılıp o numaraya kod gönderilerek randevu alınmasını sağlayan bir güncelleme yapıldığından bahsediliyor sanırım olay bizlik değil