@aryastark Dostum bu süreci SGK ile karşılaştırmak haksızlık olur. SGK'da kimse Bayramdan önce açıklamaya çalışacağız diye bir vaatte bulunmadı. SGK'da kendimize muhatap bulamıyorduk. Tamamen belirsizlik hakimdi ilk ay içerisinde kimse açıklanacağını düşünmüyordu. Sağolsun Gökçe Bey pandemi sürecinin başından beri bilgilendirme yapıyor. İkisi tamamen farklı bir durum. Bayramdan önce veya sonra bir şekilde açıklanacak ama sürecin SGK kadar uzamayacağı kurumun açıklamasından belli diye düşünüyorum.
shocking tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@şehzade45 Dostum ben sana güveniyorum. Psikolojik olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Kurumda çalışan insanın tek işi burada duyum paylaşmak değil. Herkesin işi gücü ailesi hayatı var. Daha önce nice arkadaş gördük atanınca buraları unutan. Duyum paylaşan insanlara saygım sonsuz. Herkes istediğine inanıp inanmamakta özgür. Kimsenin kendini kanıtlamak gibi bir çabası yok. Emeğin, çaban için şahsım adına teşekkür ederim.
-
Genel Müdür Yardımcısının bile yanıldığı bir ortamda kimseyi duyumun tutmadı diye suçlayamam. Umarım tez vakitte açıklanır. Sağlıcakla kalın.
-
RE: 85+ alan puanı olupda atanamayanlar
@MiraKar Herkesin imkanları, becerileri farklı. Özel sektörü de düşünmelisin yada kendi işini de yapabilirsin. Aksi taktirde kendini 30 yaşına gelmiş özel sektör tecrübesi olmayan vasıfsız biri olarak bulabilirsin.
Bende 90a yakın puanla 3 senedir bu işin içindeyim. 3 mülakattan elendim. Umarım başarılı olursun ama gerçekler ortada. -
Bayramdan önce açıklansa bari sonrasına kalırsa işler karışır. Şimdi en azından belirli bir süre var.
-
Listenin bakanlığa gitmediğini yada kurumda olduğunu öğrenen arkadaşlar, ne zaman açıklanacağı konusunda da bir bilgi alamıyor mu ?
-
2020'ni son felaketide bu oldu. Yine bir mülakattan elendik. Yine umutlar başka bahara kaldı. Psikolojimiz zaten kalmadı. Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
@redcrossbjk Dostum senin ismini SGK'da da çok görüyordum. 6 ay boyunca birşey yazmasam da istisnasız her gün bakıyordum hastalık olmuştu İnşallah bu sefer bizlerde muvaffak oluruz.
-
@mulkiye_mektebi Bende öyle düşünüyorum hocam. Sayın Bakanımızın Göç Festivaline verdiği önem ve Göç konusu üzerine yaptığı açıklamalara baktığımızda sürecin uzayacağını düşünmüyorum. Nasıl ki SGK ile Göç İdaresi bu konuda kıyaslanmaz ise Bakanlıklar nezdinde de aynı kıyaslamayı yapmak haksızlık olur. Henüz mülakat biteli 20 gün oldu. Biraz daha sabır.
-
Sayın Gökçe Ok twit attı altına taleplerimizi yazalım arkadaşlar. Link Twitter
shocking tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@kovaryans Kime sorsam 2-3 gibi cevaplar alıyorum. Belki @paretowilfredo üstat bu konuda bize fikir verebilir.
-
RE: Yapı Kredi bankası gişe yetkilisi alımı
@Earth11 Özellikle Genç İşsizliğin bu kadar yüksek olduğu bir ortamda alternatif olarak değerlendirilebilir diyorum. Ne ile kıyasladığınıza göre değişir.
-
@Earth11 Bankada çalışmadım. Ama farklı yerlerde çalıştım. Siz bahsettiğim yerlerde çalıştınız mı ? Sanki her yer güllük gülistanlık da sadece bankalar kötü.
Yıllardır bir tarafımızı yırtıyoruz memur olabilmek için. Memur olanları görüyoruz hepsi nazlı sitemli. Öğretmenler aldığı maaşı beğenmiyor vs. vs. -
@zenginmemur Baskı her yerde var. Şikayetçi olanlar bir fabrikada, markette, avm de çalışsın baskıyı görsün. Ülkemizde patronlar maaşını ödediği insanları köle gibi kullandıkları için heryerde baskı var. Bankada en azından adın bankacı, işin temiz.
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar muhasebe için hesap planını ezberlemek şart mı ? Sınavda hesap kodlarını yazmak gerekiyor mu ?
-
RE: 2020 KPSS A Grubu Maliye Soruları ve Cevapları
@fatih809, içinde söyledi: 2020 KPSS A Grubu Maliye Soruları ve Cevapları
@shocking hocam soruda (A) diye bir kişi, 3 ortaklı mimarlık şirketne yatırım yapıyordu sanki
3 mimarı bir araya getirip Kollektif şirket kuruyordu. Bu şirketten aldığı karı soruyordu.
Bizzat serbest meslek erbabı tarifine girmemekle beraber serbest meslek erbabını bir araya getirerek teşkilat kurmak veya bunlara sermaye temin etmek suretiyle veya sair suretlerle serbest meslek kazancından hisse alanlar da serbest meslek erbabı sayılmaktadırlar.
Serbest meslek faaliyetinde bulunan kollektif ve adi şirketlerde ortaklar, adi komandit şirketlerde komandite ortaklar. -
@LioN X mimar kollektif şirket ortağı %25 payı; Serbest Meslek Kazancı olması gerekiyor. Mimarlık faliyeti SMK'dır. Kollektif şirket Serbest Meslek Faaliyeti ile ilgileniyorsa ortakların kazancı Serbest Meslek Kazancıdır.
-
@unknownsoldier 24.03.2020 tarihli ve 31078 (Mükerrer) sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 518 Sıra No.lı VUK Genel Tebliği’nde, Koronavirüs (COVID-19) salgınından ve bu kapsamda alınan tedbirlerden doğrudan etkilenen ve bu tebliğle belirlenen mükelleflerin Vergi Usul Kanununun mücbir sebep hükümlerinden faydalandırılması hakkındaki açıklamalara yer verilmiştir.
-
İlk kez girecek arkadaşların heyecanını anlıyorum ama bu ölüm kalım meselesi değil, çünkü; puan alınca da atanacağınız anlamına gelmiyor. Elinizden geleni zaten yaptınız, artık akışına bırakın.
-
@MiraKar Herkesin imkanları, becerileri farklı. Özel sektörü de düşünmelisin yada kendi işini de yapabilirsin. Aksi taktirde kendini 30 yaşına gelmiş özel sektör tecrübesi olmayan vasıfsız biri olarak bulabilirsin.
Bende 90a yakın puanla 3 senedir bu işin içindeyim. 3 mülakattan elendim. Umarım başarılı olursun ama gerçekler ortada.