Yine bi mülakattan elenme, yine nefes alamamak.. Olmadı. Kazanan arkadaşları tebrik ederim
yayiç22 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Mülakattan çıkan arkadaşlar, neler sorulduğunu yazarsanız eğer çok memnun oluruz. Geçmiş olsun
-
RE: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@napolyon86 Atanmamış insanlardan feragat etmesini istemiyoruz ki atanıp mülakata gitmeyecek kişilerden rica ediyoruz
-
@resen7 evet yapabilirsiniz
-
İlk 90 kişi arasında olup mülakata gitmeyi düşünmeyen arkadaşlar varsa lütfen başvurunuzu geri çekin. Sıralamaya kılpayı giremeyen arkadaşları düşünün.
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Tecrübeli arkadaşlar, merkez göç mülakatı, il göç mülakatından farklı oluyor mu sorular vs. anlamında?
yayiç22 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Çeko mezunlarına sınava girebilmesi için denklik onay verilmişmiydi?
-
RE: Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Merhaba Arkadaşlar, Sınava gelmeyecek olanlar ister özelden ister burdan yazabilir mi?
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
Merhaba, soruldumu bilmiyorum.. Uzaktan eğitim yüksek lisansa başvurursam askerliği tecil ettirebilir miyim?? Uzaktan eğitim olması etkili mi?? Lütfen acil.
-
Tecrübeli arkadaşlar, merkez göç mülakatı, il göç mülakatından farklı oluyor mu sorular vs. anlamında?
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Yalnızca türk vatandaşlarına tanınan haklar neler arkadaşlar?
-
@VeblenMeblen teşekkürler. Merkez göç uzm yard mülakatına gelmeyecek olanlar yazabilirse çok seviniriz arkadaşlar.
-
Mülakata kaç kişi gelmeyecek başka yerleri kazananlardan? Tahmini olarak