Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ynsss4 bende stok bağımlılık yaptim
-
Sorular herkese tuhaf geldi demi kpssnin bile gözünü seveyim en azından daha iyi ölcüyo bilgiyi
-
@adanali01 hiç hatırlamıyorum detayını ya
-
@kısmetsgkdntmni kesinlikle çok tuhaftı hocam soru tarzı cümle yapısı hepsi çok garipti
-
@tnat yüzde 70 şartından kolay yaparlar diye düşünmüştüm de bu şartları sağlayabilecek aday zor bulurlar bu sorularla
-
Kazanç fiyat oranını 0.5 bulan var mı hocalarım
-
@chief ben öyle buldum da emin değilim muhasebem iyi değil zaten
-
@kısmetsgkdntmni ben de iyi olduğunu zannediyordum değilmiş 4-5 tane zor yaptım
-
@chief ben de kötü olduğumdan yapamıyorum zannediyodum meğerse iyiler de yapamiyomuş sağlık olsun
-
@chief 0,4 buldum ben
-
Sınav ne zaman açıklanır soran oldu mu acaba?
-
1 nolu salonda toplam kaç kişi gelmedi acaba
-
@yayiç22 ben 0.5 yaptım ama 0.4 galiba onun cevabı
-
İmara başlama süresi 2 yıl
En az 10.000 stratejik plan zorunludur
Görevden uzaklaştırma içişleri
Bld başkanının görevi değildir- açılış kapanış saatleri.
İl genel mec. için hangisi doğrudur? Doğrudan halk seçer
Kurulması zorunlu komisyonlar plan bütçe-imar
Olmayan komisyon eğitimdi galiba
Bir şey için zorunlu değildir diyordu sorusunu hatırlayamadım ama şıklarda gizlilik için kullanılacak askeri alanlar dedim cevaba
Belediyenin tasfiyesini il özel idaresi yapar
Nüfus 2000 altına düştüyse cb kararı ile köy
Parselasyon 5 yıl
Bld yönetimi ile ilgili hangisi yanlıştır diyordu? Şıklarda 2 aynı şık vardı onun cevabına da kendi kanunlarına uyar denilen şıkkı işaretledim.
Bşb idari yargıda dava açabilir.
Üye tam sayısı ile toplanır salt çoğunlukla karar alır diyordu yanlış galiba katılanların salT çoğ olacak.
Meclise meclis başkanı Başkanlık eder dedim.
Mevzuatı nisbeten muhasebe ve hukuka göre kolaydı hatırladıklarımızınyazalım arkadaşlar -
@kısmetsgkdntmni 4 sene öncesinin sorulari inanilmaz kolaydi bu kez niye böyle oldu anlamadım ya zorluk da değil mesele garipti, ne zaman aciklanir acaba
-
@tnat o soruları bilmediğim icin yorum yapamicam
-
@Gaziantep27 nüfusu 10.000 üzeri imar , plan bütçe komisyonu kurulması zorunlu dedim , strateji bütçe nüfus 50.000 altı için zorunlu değil seçeneğini işaretledim bir de kent konseyi zorunlu değil diye hatirliyorum hocam ayrıca
İlçe belediyeleri için soruşturma izni-icisleri bakanı -
@kısmetsgkdntmni ben de memurlarnette görmüştüm de inşallah onca emeğimize değer
-
@tnat inşallah hocam
-
Maliyede ilk soruyu hatırlayan var mı. Sosyal politikaydı herhalde teorisyen kimdi.