İyi günler arkadaşlar. Rüyamda bakan hanımı evin mutfağında gördüm . Yalan olmasın, yemek yapmak için hazırlık yapıyordu. Onla birlikte birkaç görevli daha vardı. Düşük sesle onlara " Hazırlıklarınızı yapın açıklıyoruz " dedi. Uyandığımda üstüm açık değildi .
Anadolukartalı
@Anadolukartalı
Anadolukartalı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Selamunaleyküm arkadaşlar. Bugün, Arslan Reyis'in listesindeki vekillerden Tuba Vural Çokal'ı arayım derken 64 88 değil de 64 28 tuşlamışım . Veli Ağbaba'nın ofisini aramışım farkında olmadan. Neyse. Durumu dilim döndüğünce ifade etmeye çalıştım. 30 gündü 117 gün oldu 1600 arkadaş bekliyoruz vs. Telefondaki sekreter sordu "Duyumunuz oldu mu?" diye. " Dün, kurum başkanına sormuşlar. O da güvenlik soruşturmasının devam ettiğini söylemiş" dedim. Sekreter "Güvenlik soruşturması, sonuçlar açıklanmadan önce yapılmaz." dedi. Siz bize mail atın diyerek vekilin özel adresi veliagbaba@gmail.com adresini verdi. Aslan Reyis'in metnini kopyalayarak gönderdim. Belki ufak da olsa bir faydam olur diye sizinle paylaşayım dedim. Şansımızda bir de buradan deneyelim
-
Rekoru kırmamıza 54 gün kaldı. 9.promosyon mülakatları 203 günde açıklanmış. Üşenmedim hesapladım...Ağır işsiz misin diye soracaksınız. Evet, ağır işsizim
-
Arkadaşlar, soru önergeleri verdirttiğimiz için sizi ve ilgilenen vekillerimizi tebrik ediyorum. Baskı yolu olarak internet üzerinden reytingi en yüksek haber sitelerini ve ulusal kanalları kullansak bence soru önergelerinden daha etkili olabilir. Haber yaptırmayı başarabilirsek bayağı bir ses getiririz. Bu vesileyle belki cumhurbaşkanına bile sesimizi duyurabiliriz. Güzel bir metin düzenlesek ve bunları soru önergelerinin fotoğraflarıyla birlikte numarasını paylaşacağım sitelere belirli bir süre belirleyip hep birlikte gönderebilsek nasıl olur sizce ?
Ensonhaber.com 0533 378 2000
Fox Tv 0542 370 4545
Show Tv 0536 266 90 00 ve 0536 266 90 02 -
@Anadolukartalı Eli kulağında(!) sonuçları beklerken
-
@Aslan-Reyiz İsminizin hakkını veriyorsunuz
-
@Aslan-Reyiz Gönderildi... Arkadaşlar daha önce Arslan-Reyiz hocamızın numarasını verdiği iktidar kanadından vekiller vardı onlara bir daha gönderin isterseniz. Ben onlara da gönderdim.
-
İyi akşamlar, rekoru kırmamıza kaç gün kaldı
Anadolukartalı tarafından gönderilen son iletiler
-
Rekoru kırmamıza 54 gün kaldı. 9.promosyon mülakatları 203 günde açıklanmış. Üşenmedim hesapladım...Ağır işsiz misin diye soracaksınız. Evet, ağır işsizim
-
İyi akşamlar, rekoru kırmamıza kaç gün kaldı
-
@johnstuartmill Aslında toplu bir şekilde ensonhaber.com, foxtv ve showhaber gibi reytingi yüksek yerlere whatsapp üzerinden mesaj atsak daha çok sesimizi duyururuz.
-
RE: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar aştiden nasıl gidilir gazi eğitim fakültesine
-
@Aslan-Reyiz Gönderildi... Arkadaşlar daha önce Arslan-Reyiz hocamızın numarasını verdiği iktidar kanadından vekiller vardı onlara bir daha gönderin isterseniz. Ben onlara da gönderdim.
-
@Anadolukartalı Eli kulağında(!) sonuçları beklerken
-
İyi günler arkadaşlar. Rüyamda bakan hanımı evin mutfağında gördüm . Yalan olmasın, yemek yapmak için hazırlık yapıyordu. Onla birlikte birkaç görevli daha vardı. Düşük sesle onlara " Hazırlıklarınızı yapın açıklıyoruz " dedi. Uyandığımda üstüm açık değildi .
-
@Aslan-Reyiz İsminizin hakkını veriyorsunuz