Haftalık dozumuzu alalım arkadaşlar. Hayırlı cumalar https://youtu.be/TsP7OUPet7s
Dogangunes55
@Dogangunes55
Dogangunes55 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Yetki denemelerini çözen var mı? Kalite olarak çok beğenmedim bana mı öyle geldi merak ettim. Çıkarsa eğer Mihenk ve yargıç yine en iyi ikili olacak gibi.
-
Bu mübarek günün hatırına açıklasalar bari hayırlı cumalar
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Mülakatlar ertelendi arkadaşlar. Tarih belirtilmemiş.
-
Sgk bile açıklandı iki gözümün çiçeğinde hala hareket yok....
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@marsiyal çoğu kişiye atılmış. Aradım ilanda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yazıyor Siyasal Bilgiler Fakültesinin bu fakülte ile denkliğini YÖK den alın dediler ama yeni bir mail geldi toplu atılan bir mail sizi ilgilendirmiyor diye. İlanda siyasal bilgiler de yazıyor çünkü.
Dogangunes55 tarafından gönderilen son iletiler
-
@marsiyal şimdi tekrar aradım Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuysanız bir şey yapmanıza gerek yok dediler.
-
@marsiyal çoğu kişiye atılmış. Aradım ilanda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yazıyor Siyasal Bilgiler Fakültesinin bu fakülte ile denkliğini YÖK den alın dediler ama yeni bir mail geldi toplu atılan bir mail sizi ilgilendirmiyor diye. İlanda siyasal bilgiler de yazıyor çünkü.
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Her boyutta fotoğraf yüklememe rağmen kabul etmiyor yükleyen arkadaşlar hangi boyutta yükledi bilgi verebilir mi?
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ozzoz kesinlikle katılıyorum. Hepimiz erkenden açıklanmasını süreçlerin bu kadar uzun olmamasını isteriz tabiki ama mülakatlar biteli daha anca 1 ay oldu son mülakat 24 Ekim de yapıldı. Kaymakamlık, hakimlik, sayıştay gibi neredeyse sürecin 1 yıl sürdüğü onlar kadar olmasada aylarca mülakat beklediğimiz kurum sınavlarına göre Kasım sonu açıklanır denmesi ve bu sürede açıklanıp iş başı yapılacağının söylenmesi üzerine kurumsallık olarak eleştirilmesini haksız buluyorum.
-
Mülakatlar ertelendi arkadaşlar. Tarih belirtilmemiş.
-
Arkadaşlar başvuru durumunda başvuru onaylandı yazıyor yanda güncelle ve iptal et yazıyor sizde de öyle mi her şeyi yaptım ama insan yine de eksik bir şey yaptığını düşünüyor
-
Güvenlik soruşturma formunda askerlikle ilgili kısımı kısaltma halinde mi yazdınız