@matea Haklısınız hocam hepimiz aynı durumdayız herkesin stresinin farkındayım ne zamandır ilan gelmediğinin de. Ama hedefi doğru belirlemek önemli bence yani ben şaşkınlık içindeyim açıkcası Halkbank olmadı diyelim yarın herhangi bi ilan geldi işe başlamamız en erken Haziranken 3-4 hafta için kurumsallık vurgusu yapılması haksızlığına dayanamadım bende
OzzOz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@kuantummk hocam uzun zaman geçti ama yanlış hatırlamıyorsam sonuç açıklama ekranında uzman yardımcılığı pozisyonu için uygun görüldünüz gibi bi yazı görüntülediler diye biliyorum.
-
@lahzamm hocam bunu derseniz Halkbank'a büyük haksızlık yapmış olursunuz. 6-8 hafta hele de kpss ile alım yapan kurumların sonuç süreleriyle büyük haksızlık olur. 1-1.5 yıl Guy bekleyen insanlar var. Ekimde kurum sınavı yapıp Aralık'ta işe başlamak çok iyi bir süre. 1.5 yıl bekleyen arkadaşım var işe başlamasıyla müracatı arasında. Biz heyecanlıyız hala sınavı unutup aa böyle bir şeye başvurmuştum dimi diyen insan var. Yani süreç bence hızlı bile ilerliyor ki daha 7. haftanın içindeyiz. Sürenin zaten 4 haftası mülakatla geçti 3. haftadayız yani aslında. Evet çalışamıyoruz odaklanamıyoruz ama böyle bi ithama neden olacak kadar da değil bence.
-
Sınav tarihinden sonuçlar açıklanana kadar halkbankta sizin gibi denediğimde şifre doğru değil ve yeni şifre istediğimde gönderdik diyordu ama gelmiyordu. Sınav açıklanınca geldi şifre. Sistem kapalı yine o dönemde böyle olmuştu şifre alamayan arkadaşlar merak etmesinler sistem açılınca alacaklar
OzzOz tarafından gönderilen son iletiler
-
@kuantummk hocam uzun zaman geçti ama yanlış hatırlamıyorsam sonuç açıklama ekranında uzman yardımcılığı pozisyonu için uygun görüldünüz gibi bi yazı görüntülediler diye biliyorum.
-
@lahzamm hocam bin kişinin olduğu bir mülakat için 6-8 hafta dendi ve 7. haftadayız. 2 arkadaş buluşurken bile tam saatinde şu tarihte şu saatte buluşcaz diyebiliyor musunuz? bin kişinin mülakatı için verilen 6-8 hafta süresi normal değil mi. Ki bu yoğunlukta şu gün diye tarih bekliyoruz. Nerede gördünüz şu tarihte tam halledicez gibi bi açıklama. Olması gereken şeyleri tartışacaksanız konunuz yine yanlış
-
@lahzamm hocam bin kişinin mülakatı için 3-4 hafta süre bence normal 800 kişinin geleceği söz konusu
-
@matea Haklısınız hocam hepimiz aynı durumdayız herkesin stresinin farkındayım ne zamandır ilan gelmediğinin de. Ama hedefi doğru belirlemek önemli bence yani ben şaşkınlık içindeyim açıkcası Halkbank olmadı diyelim yarın herhangi bi ilan geldi işe başlamamız en erken Haziranken 3-4 hafta için kurumsallık vurgusu yapılması haksızlığına dayanamadım bende
-
@lahzamm hocam bunu derseniz Halkbank'a büyük haksızlık yapmış olursunuz. 6-8 hafta hele de kpss ile alım yapan kurumların sonuç süreleriyle büyük haksızlık olur. 1-1.5 yıl Guy bekleyen insanlar var. Ekimde kurum sınavı yapıp Aralık'ta işe başlamak çok iyi bir süre. 1.5 yıl bekleyen arkadaşım var işe başlamasıyla müracatı arasında. Biz heyecanlıyız hala sınavı unutup aa böyle bir şeye başvurmuştum dimi diyen insan var. Yani süreç bence hızlı bile ilerliyor ki daha 7. haftanın içindeyiz. Sürenin zaten 4 haftası mülakatla geçti 3. haftadayız yani aslında. Evet çalışamıyoruz odaklanamıyoruz ama böyle bi ithama neden olacak kadar da değil bence.
-
@lahzamm yazılı sınav sonuçları gelirken günler sürmüştü ama şimdi veri çok daha az. Yüklemeyle ilgisi olmayadabilir bu arada yani ne desem yanlış net bilgim yok. Ama yazılı açıklanmadan önce de böyle oldu ve yazılı açıklanınca girebilmiştim. 7. Hafta içerisindeyiz sanki bu cuma gelecek gibi HİSSEDİYORUM.
-
Sınav tarihinden sonuçlar açıklanana kadar halkbankta sizin gibi denediğimde şifre doğru değil ve yeni şifre istediğimde gönderdik diyordu ama gelmiyordu. Sınav açıklanınca geldi şifre. Sistem kapalı yine o dönemde böyle olmuştu şifre alamayan arkadaşlar merak etmesinler sistem açılınca alacaklar
-
RE: GUY KASTAMONU
@Crn123 hocam 78 le Kastamonunun geleceğini düşünüyorum bence vazgeçmeyin ama 5 tercih meselesi nasıl olacak bilmiyorum kimle konuştuysam tercihinde Ankara İstanbul fix. Kocaeli ve Kastamonu bir tık yüksek diye dikkat çekiyor. Ege herkesin emeklilik hayali sağa sola yazacak. Tek tercih olsa 78 le direk sana çok net il verirdim ama beş tercih oluşu hem çok iyi hem iller arası uçurumu kapatacak. Bazı illerin en iyi ilçeleri bazı illerin en ücra ilçeleri. ilçe bazlı dikkat eden var mı bilmiyorum ama ben dikkat ettim şahsen. Çok cazip gibi görünen iller var ama ilçeleri gerçekten merkeze uzak ilçeler.
-
RE: GUY KASTAMONU
İkinci sıraya yazdım 80.90 puanla Ankaranın peşime. Üç arkadaş birlikte yazdık biri 89.20 yle 1e yazdı memleketiydi. Biri 78.3 le 3 e yazdı. İkimizin 2019 78.20 nin 2020 puanıydı. Önceki seneleri dikkate almayın derim. Beş seçenek olması işleri kızıştıracak.