@BuzDevriSid işsiz mi kalayım
kuantummk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
arkadaşlar farklı bir bakış açısı getireyim: bu ekonomik şartlarda ilk nereden olumlu dönüş alınırsa en iyi yer orasıdır. hiç bir şeyin garantisi yok çünkü
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
yar bekleyince geliyor diye azıklandık
beklesek de gelmiyormuş yar
dağılın, kazıklandık! -
olanda da olmayanda da hayır var kimsenin hakkı yenilmesin de
-
binlerce insan küçük bir umuda hapsolmuş durumda
-
mülakat aşamasına geçilmeden yapılması mümkün bir davranış değil gibi. Çünkü başvuruları linkedn ya da kariyer netten almadılar ki
-
ben mülakatta şunu hissettim alınacak kişiler yüzde 50-60 belli gibi. kafalarında belli kriter var onları karşılıyorsa aday alınacak büyük ihtimalle. kazanacak adaylar veya kaybedecek olanlar mülakatta hissetmiş olmalı çünkü komisyonun tavrı belli ediyor biraz.
-
@gardaş bu bilgiyi büyük ihtimalle bilemeyeceğiz kurum da bilmemizi istemez o yüzden sıralama ve giren sayısı açıklanmadı. tam bir oyun teorisi
kuantummk tarafından gönderilen son iletiler
-
arkadaşlar açıklandı diyelim ve pazartesi günü eğitime yani sözleşme imzalamaya davet edildik diyelim. çalışanlar ihbar süresinden dolayı o zamana kadar işten ayrılamamış oluyor ve acaba haklarını mı kaybediyorlar? haklarını kaybeden adayların yerine sıradaki adaylara teklif gelir mi?
-
müfettişliği veya iç kontrolü kazanamayanlara, uzman yardımcılığı veya iç kontrolü nasıl teklif edecekler acaba.? ayrı bir duyuru mu yayımlanacak yoksa sınav sonucu sayfasında uzman şu pozisyonu kazandınız falan mı denilecek? geçen yıllardan bilgisi olan aydınlatabilir mi
-
ne yazık ki bazı arkadaşlar fikir sahibi olmadan ahkam kesiyor. geçen yıllar da başvurusonuç sayfasından açıklandı.
-
halkbank sonuç siteye girmiyor şifre veya tc yanlış diyor tek ben de mi acaba bu sorun
-
@keynesyenizm eğer doğruysa süreç uzadıkça uzar. bakan 1 aralıkta tekrardan değerlendirme yapılacağını söylemişti.
-
mülakatı geçenlere soruşturma yapıyor olabilirler ama herkese yapmaları saçma olur. görünen o ki süreç daha uzayacak
-
@Poznań-Kaymakamı güvenlik soruşturması iptal edilmedi mi? yanlış mı hatırlıyorum. hem halkbank çalışanları devlet memuru statüsünde değil bildiğim kadarıyla.
-
@rmznsymn ya hocam kusura bakmayın ama böyle şeyler yazılması hiç samimi gelmiyor bana. böyle düşünen bir insan foruma böyle yazmaz kapatır ekranı çalışır. sonuçların açıklanması eli kulağında olduğu için herkeste bir umut bir kasvet var. yediğimiz lokma haram çünkü bir çoğumuzun başka şansı yok bu koşullarda
-
@levtolstoy bilmiyorum hocam cümleden duyum gibi algıladım ben. arkdaş belki açıklığa kavuşturur
-
@mrblue10 nerden duydunuz acaba hocam. ve faiz kararı nasıl etkileyecek sert faiz artışı olunca mı alacaklar. pratikte nasıl bir bağlantı var ki anlayamıyorum