@sokrates12 atmayın işte bunu zehirli bu yaa :))
rmznsymn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@adam-simith o zaman bir ümit tazeleyelim. De ki (Allah şöyle buyuruyor): "Ey kendi aleyhlerine olarak günahta haddi aşan kullarım! Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Allah (dilerse) bütün günahları bağışlar; doğrusu O çok bağışlayıcı, çok merhametlidir." zümer, 53
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
87,5 PUANLA şuan hala halkbankı bekliyorum. umarım açıklanır
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
başvurula sonrada değiştirilemiyor arkadaşlar ona göre dikkatili düşünerek yapmanızı tavsiye ederim.
ben az önce yaptım başvurumu. Rabbim hiçbirimizin emeklerini zayi etmesin inşeallah -
arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum. beni mazur görün lütfen. şu il var mı, şurası kaçla kapatır sorularını sormaktan sıkılmadınız mı? Gerçekten buradaki herhangi bir insanın bir bilgisi olup da size ne kadar doğru bir cevap verecek ? hepimiz üniversite mezunu insanlarız, bilmiyorum böyle sorular ve bu sorulara gelen cevaplara bel bağlamamak gerek diye düşünüyorum. İyi forumlar.
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
arkadaşlar merhabalar . bazı konuşmaları hayretle takip ediyorum. 70'ler falan havada uçuşuyor. geçen sene 223. olan bir kardeşiniz olarak söylüyorum 19 gyk, 46 alan ile listeye girdim. sonra da yazılıyı 81. olrak geçtim. yani burada olanlara kulak asmayın. bu sene de 23 gyk, 45 alan yaptım ve listede olmayı bekliyorum. iyi forumlar dilerim. 65 doğru üstü olan herkes yazılı sınava çalışmaya başlasın. tekrardan iyi günler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@kuantummk herkesin kendi düşüncesi ben sadece konuştuğum kişi ile aramda geçen diyaloğu sizlerle paylaşmak istedim. Samimiyetime inanıp inanmamanız beni değil sizleri bağlar.
-
şuan aradım bir bayan açtı telefonu. neredeyse ağlayacaktı , artık aramayın diyordu, sizin aramanız süreci hızlandırmıyacak dedi şuan listelerinizi güncelliyorum , en ufak bir hata yapmam işlerin daha da uzaması demk olucak dedi, benim işimi bölüyorsunuz. siz arkadaşlarınızla bir platformda haberleşiyorsunuz lütfen artık aramayın dedi. ben de bu yollardan geçtim atandığım halde 6 ay GVS bekledim siz sadece mülakata kaldığınızı öğreneceksiniz. sınav tarihi bile bir muamma dedi.
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@rmznsymn Gençlik Spor Bakanlığı'nın 31.12.2020 günü kendi sitesinde yayımlanan Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavına ilişkin sonuçlar 22.02.2021 tarihinde yayımlanmıştır. Ancak yeni tarihli yapılan açıklamada ilgili sınava katılım için 380 TL gibi çok yüksek bir sınav ücreti belirlenmiştir. Ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu şartlar göz önünde dururken, söz konusu bakanlığın bu derece fahiş bir ücret talep etmesi biz İİBF mezunlarını son derece üzmüş ve şaşkınlığa düşürmüştür. Bizler bu ülkenin yönetici ve idareci kadrolarında yer alabilmek için okullar okumuş ve KPSS'den bir çoğumuz azımsanmayacak derecede puanlar almış ve atanamadıkça her sene sınava tekrar girip aynı puanları tekrar alabilmek için çok çalışıyoruz. Ancak içinde bulunduğumuz sıkntılı Covid-19 pandemi nedeniyle hem ilanların azalmış olması ve daha önceden gelen ilanların da ertelenmesi sebebiyle zaten düş kırıklığı içinde iken; GSB'nın yazılı sınavına katılabilmek için 380 TL gibi bir ücret istemesi, birçoğu işsiz olan ve bir kısmı da henüz istediği mesleğe atanamamış İİBF ailesi olarak, bizleri derin bir umutsuzluğu ve bilinmezliğe doğru sürüklemektedir. İlgili bakanlığın bu kararından dönmesi bir nebze olsun geleceğe umutla bakabilmek için bizlere yeterli kıvılcımı sağlayacaktır. Bilgilerinize arz ederim.
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar bende birçoğumuz gibi işsizim. Artık bu kadar takılmayın bu ilana, manyak olursunuz dikkat edin. Açıklanınca hepimizin haberi olur. O bunu duymuş bu şunu demiş boşverın dışarıda bir hayat var kitap okuyun TV izleyin oyun oynayın dizi film izleyin. Ama bu ızdırabı kendinize yaşatmayın. Sevgiler hayırlı geceler iyi forumlar.
rmznsymn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
Maliye hocam benim bölüm. MSB uzman yardımcılığı
-
@onuktekin eyvallah kardeşim sağolasın
-
@a-c-pigou eyvallah hocam sağolasın
-
@a-c-pigou eyvallah hocam sağolasın
-
@dervis süreci bilmiyorum ama bu sağlık raporu nasıl olucak. Neye bakıyorlar yani
-
Şükürler olsun elhamdülillah. Bu sefer oldu.
-
güvenlik sor. ve arşiv araştırması kabul edilmiş hayırlı olsun
-
Beklerken öğle arasına denk gelirse yemekhaneden cüzi ücretler karşılığı yemek yiyorsunuz. Sigara çay kahve içebileceğiniz alanlar da Mevcut. Ancak MSB olmasına rağmen plansız bir şekilde ilerliyor sürec, saab saat 7 de gelen arkadaş 17.05 te mülakata girdi muhtemelen, ilk gün mülakatları saat 19.00 a kadar sürmüştür