2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@estergon-kalesi teşekkür ederim, muhakkak vardır bir hayır
-
Batman var aacaba
-
@underwood
hocam bu saçma hareketi yapanlara karşı hukuki işlem başlatmak isterseniz destek vereceğimi de belirtmek isterim. özelden değil de buradan ifade ediyorum bunu yapanların görmesi için. -
@duha Teşekkür ederim ilginiz ve duyarlılığınız için, aynı zamanda bir hukukçu olarak olayın takipçisi olacağım
-
@underwood, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
arkadaşlar kırıkkale yazacağıma kırklareli yazmışım düzeltemiyorum, lütfen konu hakkında bilgisi olan ne yapmam gerektiği hakkında aydınlatabilir mi?
Hocam size orayı yazdıran nasibinizi de verir hakkınızda hayırlısı olsun.
Sorun sizde değil sistemde... Düzeltme yokmuş...
-
@underwood kusura bakmayın ama kamuya açık bir alanda yapılan yorumlar , paylaşılan fotoğraflar paylaşılabilir . O yorumu yapan kişi değilim ama gören kişilerdenim . Gayet yerinde bir yorumdu . Önizleme olarak en son karşınıza çıkıyor onaylıyor musunuz diye ? şimdi hukukçuyum takipçisi olacağım gibi söylemler aşırı saçma .. Dikkatli olmanız gerektiğini sizin bilmeniz gerekirken. yorumu yapanı kovalıyorsunuz .
-
@kamucuu-0 Gayet yerinde bir yorumdu dediğiniz yorumu merak ettim. Aynı şeyi gördüğümüzden pek emin değilim.
-
arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum. beni mazur görün lütfen. şu il var mı, şurası kaçla kapatır sorularını sormaktan sıkılmadınız mı? Gerçekten buradaki herhangi bir insanın bir bilgisi olup da size ne kadar doğru bir cevap verecek ? hepimiz üniversite mezunu insanlarız, bilmiyorum böyle sorular ve bu sorulara gelen cevaplara bel bağlamamak gerek diye düşünüyorum. İyi forumlar.
-
@locke Twitter da , hata yaptığını belirten yazının ss' i alınmış tweetten bahsediyorsunuz .
-
@kamucuu-0 ''Kamuya açık'' yorumumu başkalarının mesnetsiz düşünceleriyle farklı bir mecrada ''kamuya açık'' bir şekilde paylaşılmasının hukuki ve vicdani bir niteliğinin olup olmadığını yorumu paylaşan kişi hukuk önünde hesap verince size bu bilgilerin paylaşılıp paylaşılamadığı hakkında bilgi veririm. Hukukçu olduğum konusunu ise olayı daha yakından takip edeceğim diye belirttim fakat haklısınız bu ayrıntıyı paylaşmanın lüzumu yoktu. Ayrıca mesnetsiz yorumu paylaşan kişi burada özür dilerse tabii ki herhangi bir hukuki işlem icra etmeyeceğim
-
@kamucuu-0 Arkadaşa dikkatli olmanız gerekirken yorumu yapanı kovalıyorsun demişsiniz. Dikkatli olması gerektiğini o da biliyor. İnsanların hata yaptığında buna gülmemesi gerektiğini, buradan alıp kendi bin küsür takipçisine taşımaması gerektiğini kendi bilmiyor anlaşılan. Arkadaşın yaptığı gayet makul bir şey gerçekten. Madem yorumu gayet yerinde idi neden paylaşımı silip hesabını kapatıp kaçtı?
-
@duy-profesoru Haklısınız hocam, nasip demek gerekiyor tabii ki
-
@underwood Birincisi herhangi bir hakaret içermeyen tweet söz konusu . Bu ülkede Sayın Süleyman Soylu 'nun annesine küfürlü paylaşım yapıldı ona bile bir yaptırım uygulanmadı . Ki tekrar söylüyorum arkadaşın tweetinde hiçbir sıkıntı yok ve kabahatli değil . İyi günler dilerim .
-
@locke ben de takip ediyorum ve son derece saygılı ve kibar biri . Sıkıntı çıkmasın diye yapmış olabilir . Ben olsam silmezdim .
-
@kamucuu-0
mesele sadece içeriğin paylaşılması değil, paylaşılan içerik yoluyla kişinin küçük düşürülmesi, alay edilmesi durumları söz konusu. ben görmedim ancak içerik hakkında bilgi veren arkadaşlara göre söylüyorum. KVKK biraz teknik ve farklı bir alan. Bu alanda çalışan tanıdıklarım var o nedenle destek olabilirim dedim ben de. Olaya sadece içerişin paylaşılması olarak bakmayın.
Sayın bakanın annesine yapılan hakarete elbette göz yumulamaz ancak olayı bu tarafa çekmenin sebebi ve alakası nedir anlayamadım?
yok yok anladım tabiki de neyse. -
@kamucuu-0 Beyefendi Süleyman Soylu ne alaka şimdi? Bu nasıl bir düşünce, Süleyman Soylu bakanımızın sizden veya bizden üstün bir hukuki statüsü mü var da ''ona bile'' diyorsunuz. Ceza hukukumuzda hakaret suçunun infazı iki yılı aşmadığı için tutuksuz yargılanma olduğunu bilmeniz gerekiyor. Konuyu çarpıtıyorsunuz. Ayrıca teşekkür ederim fakat dikkatli olmam gerektiği hakkında tavsiyenize ihtiyacım yok
-
@duha Uğraşmamış baya açıklama yapmışsınız Ve paylaşımı şahsen görmemişsiniz bile . Ben gördüm bunu bildiriyorum . hakaret yok , aşağılama yok , komik bulmuş durumu . Bulabilir . Özgür Buraya herkese açık gönderi paylaşırken eleştiriyi de kabullenmelisiniz .
-
Öncelikle o yorumu alintilayip twitter'a atan kişi benim.Bir yere kaçtığım da yok ki buraya yazıyorum. İsmim Çağlar. Sadece arkadaşa hem üzüldüm hem de güldüm yalan yok. Çok üzüldüğünü görünce daha fazla görülmesini istemedim.Ne adı soyadını, ne bir fotoğrafını paylaşmadım.Ne de bir hakaret mevcuttu.Şurda yapılan yorumlara bakıyorum da çok ilginç.Kaos seven bir milletiz. Hesaplaşmak istiyorsanız özelden bilgilerimi de verebilirim.Ancak şuraya "bu kafayla" yorumuna bile içerlenmeyip güldüm yorumuna bu kadar takmanızı hiç anlamış değilim. Belliki benim ne yazdığımı görmediniz o yüzden bu telaşınız. Yorumu görseniz bir şey olmadığını zaten anlardiniz.
Yazdığım ise şuydu. "Affedin ama iyi güldüm".Ortada herhangi bir şey de yok. Dediğim gibi kapattım ki daha fazla uzamasın, üzülmesin bu arkadaş.Silmemi gerektirecek bir durum yoktu ama sildim.
-
@kamucuu-0 Dediğim gibi, saygılı ve kibar olduğunu düşündüğünüz kişi buradan ve gönderiyi paylaştığı yerden özür mesajı yazmadığı sürece kendisiyle hukuk önünde hesaplaşacağız zira başkalarının hatalarından takipçilerini eğlendirmek ve takipçi sayısını arttırmak için mesnetsiz düşünceleriyle alıntılayamaz
-
@underwood Tekrar diyorum özür dilemeyecegim. Çünkü ortada bir şey yok.