@covanni her gelen yargı dağıtıyor nasıl forum bu anlamadım.
mrblue10 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Büyük günde de hakkımızı alacağız.Çalışırsak yılmazsak da buradada hakkımızı alacağız.Gelişmeleri takip edin şurada 3-5 kişiye takılıp kalmayın.Twitter'da sayın bakana,cb ilettin.Hakkımızı savunalım.Elbette bu düzen değişecek.
Allah bizimle beraberdir.Hayırlı Cumalar. -
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Rkorkmaz hayırlısı deyip geçiştiren arkadaşlarımın hepsinin referansı vardı sonradan ağızlarından kaçırdılar şimdi hakkımla kazandım havalarındalar kibir abidesi oldular mesajlarımıza cevap vermez oldular benim gibi isyan edip söylenenlerin referansı yok bir yerde isyan eden görürsen kuvvetle ihtimal o adamın referansı yok demektir ben bunu bilirim bunu konuşurum.
-
RE: İİBF'nin Açıköğretim Kapatılması İlgili Etkinlik Yapalım
@Ozzy Torpilin olmadığı yerlerde senin dedikleri işe yarıyor kardeşim.İstediğin kadar ingilizce bil istediğin kadar sertifikan olsun bir b×ka yaramıyor.Nereden biliyorum mülakat yapanların itirafları bizim okulda tanıtımda sık boğaz ettiğimizde söylediler.
-
Su ürünleri mühendisliğine de mi eğitim versek sonuçta mühendis ibfden iyidir töbe yarabbim töbe herkes kendi işini yapsın
Şuan kaç net ile Smm başlatılıyor bunun farkında mı acaba biz gidelim kaç sınava girelim kaç net yapalım -
@Earth11 Hatunda 5k eve getirirse yazılır. Bu işler sevgiyle yok kardeşim. Çocuk olacak...
Gönlünüzdeki olur inşallah. -
Yeni bir sınavın yapılamaması durumunda ise , bir sonraki sınav sonuçlarının açıklanmasına kadar geçerli olmaya devam eder.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Mailin cevabı geldi 25-30 iş günü yazdı dağılalım şimdi. Daha açıklanmaz.
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
@media brüttür o net olsa duramazsın
-
@idealistbiri ikna olma kardeşim. Ben istanbulu çok seviyorum. Ama paranız yoksa hiçsiniz. Ayın sonunu ablam zor getiriyor. Bu zorluklara göğüs gerebilirsen yaz.
mrblue10 tarafından gönderilen son iletiler
-
Üyelik silme
Forumu bırakıyorum.Hakkınızı helal edin. Üyelik kaydımı dondur admin
-
@kuantummk Duyum değildir. Stres boşalmasıdır.
-
MB'nin faiz kararını bekliyorlarmış açıklamak için