bende ticaret hukukunu seçtim...geçmiş yıllar sorularına baktım ..fazla zorlayıcı durmuyor gibiydi..
Rkorkmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı SınavıKPSS A içinde yayımlandı
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@RootofAllEvil türkçe boşluk doldurma sorusunda benim gibi çekincemede kalan oldumu ??
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@Dumspirospero çok doğru ..geçen yıl hiç çalışmadan girip idari testinden 24 yapmıştım..bu yıl çalıştığım halde anca 23 yapabildim...
-
@Marsiyal aynen benimde o iki dersten 6 yanlışım var..hele ceza da soruşturma sorusunu..ceza kanunu defalarca okumama rağmen o soruyu sınavda anlayamadım yaa....adamlar kanunu alıp koymuşlar yaa.boşuna o kadar kast taksir çalışmışım...değişik bi sınavdı..bilhassa idari testi çok garipti....geçen yıl hiç çalışmadan girip 24 doğru yaptığım idari testinde buyıl o kadar çalıştığım halde 23 doğruyu zor görücemm

-
@Abdurrahim ahh kaymakamlık sınavı gibi 76 77 ile kapatsada herkes sevinse ne güzel olurdu...allahım emek verenlerin emeklerini boşa çıkarmasın...
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü MülakatlarıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@RootofAllEvil hayırlı olsun.. Bu yıl tekrar kazanıp yine denersiniz..
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
Gkgy 24
Ortak alan 31
İdari 31
Geçen yıl 72 doğrum vardı...
İlk defa içindeyim galiba..
Rkorkmaz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı SınavıKPSS A içinde yayımlandı
2.kat 7.sınıf eksik yoktu
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
@80üstamadnnmsz inşallah gelir hocam..bende 84.5 ile bi umut bekliyorum

-
bende ticaret hukukunu seçtim...geçmiş yıllar sorularına baktım ..fazla zorlayıcı durmuyor gibiydi..
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Varmı bi tahmini olan..sizce kaçla kapatıcak
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
KAÇLA KAPATICAK..VARMI TAHMİNİ OLAN..
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
Gkgy 24
Ortak alan 31
İdari 31
Geçen yıl 72 doğrum vardı...
İlk defa içindeyim galiba.. -
@vi̇nni̇e-jones bekliyoruz bakalım hocam..

-
@city-of-justice görücez bakalım..zaten bir doğruya falan ihtiyacım yok..87 doğru bekliyorum..ama bilmeden bu kadar ısrar ettin yaa,bakalım ...birazdan cevaplar açıklanınca nereye itiraz etcez diye ağlamaya başlayacaksın..