arkadaşlar bu yıl bilindiği gibi %20 kota geldi. mülakata kalan 300 adayın çoğunluğu hukuk mezunu mu oluyor yoksa İİBF 'mi. bu konuda geçmiş yıllardan bilgisi olan var mı? hukuk mezunları daha az başarılı oluyor gibi geldi bana göre.
orduluhakim tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
orduluhakim tarafından gönderilen son iletiler
-
@Cura evet hocam mülakatta uygulanıyor bunu bilmeden sınava girilmez ama siz neden sitem ettiniz bana anlayamadım.dediğiniz durum gerçek ama bu durumdan korkup moral bozmamak lazım.
-
ben bir İİBF'li olarak geçen yıl 710'lardaydım sıralama olarak bu yıl daha çok çalıştım %20lik kota falan hiç korkutmuyor beni. hukukçular bu sınava yüklenmiyor o açıdan avantajlıız. 3000 kişinin içine girmek 300'ün içine girmekten daha kolay geliyor onlar için riske girmiyorlar idari hakimlik için. bizim şansımız çok yüksek. İnşallah hakkımızda en hayırlısı olsun
-
arkadaşlar bu yıl bilindiği gibi %20 kota geldi. mülakata kalan 300 adayın çoğunluğu hukuk mezunu mu oluyor yoksa İİBF 'mi. bu konuda geçmiş yıllardan bilgisi olan var mı? hukuk mezunları daha az başarılı oluyor gibi geldi bana göre.