Arkadaşlar konudan bağımsız bir soru soracaktım. İdari Hakimlik sınavında Maliye için uygun kaynak öneriniz var mıdır ? Bir de Matematikten çıkacak 6 soru genelde problem sorusu oluyormuş doğru mudur ?
frkbyzt tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Herkese iyi günler dilerim. İdari Hakimlik sınavında Tarih ve Matematik derslerinden ve özellikle Matematik dersinden hangi konular çıkmaktadır ? Bunun için tavsiye ettiğiniz kaynak var mıdır ? Teşekkür ederim.
-
@marjinalmaliyt57 Dediğiniz gibi benim de tam tersi oldu. Alandan 55 netim vardı fakat 74 net ile baraj altı kaldım. Kesinlikle katılıyorum iktisat olmadan olmuyor. 90 soru işaretledim 10 boşum vardı ve bunun 6 tanesi sadece iktisat idi.
-
Selamün Aleykum değerli arkadaşlar. Geçen sene Ahmet Nohutçunun İdare ve Anayasa kitaplarından çalışmıştım ve çok faydasını gördüm fakat bildiğiniz üzere çok kalın kitaplar olduğu için çok fazla zaman harcadım. Bu sene onun yerine Kaim Makam kullanmayı ve aldığım uzaktan eğitimden de tekrarını yapmayı planlıyorum sizce nasıl olur ? İkinci sorum ise derse özgü soru bankası almak ne kadar faydalı olur sonuçta toplu olarak KAS-STATUS-MÜLKİ ve KAİM almayı planlıyorum.
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Yeni gelişme ile ilgili bir açıklama ne zaman gelir ?
frkbyzt tarafından gönderilen son iletiler
-
@ceterisparibusss Yanlış hatırlamıyorsam mülakat tarihlerini de doğru bilmiştiniz ve şuanki açıklamada bence mantıklı geldi
-
@ömermuhtar Hocam mülakatı ne zaman yapacaklar peki ?
-
Yeni gelişme ile ilgili bir açıklama ne zaman gelir ?
-
@idare-amiri Uzun bir süreç var yani nihai listenin açıklanmasına. Belirsiz olması yoruyor insanı başka bir şeye de yönelemiyorsun böyle olunca
-
@idare-amiri Ocağın ilk haftası gelse bile ne zaman olur ki hocam ?
-
@kpssagrubuu 4t yayınevini az önce aradım ve yeni baskısı çıkmayacak dediler herhalde başka bir yayınevi ile anlaşıp çıkaracak hocam
-
Yasin Çoban Türkiye Ekonomisi kitabının yeni basımı çıkacak mı arkadaşlar bir bilgisi olan var mı ?