TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. capua
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

capua

@capua

3
    İtibar
    29
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

capua Takip etme Takip Et

capua tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019

selam,

https://acikders.ankara.edu.tr/pluginfile.php/61736/mod_resource/content/0/Türev 2 Uluslararası Parasal Sistemdeki Değişmeler.pdf

şöyle bir şey buldum altın standart sorusunun cevabı için yardımcı olur belki..

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      capua
    • RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019

beklentilere uyarlanmış philips eğrisi sorusu vardı,cevap olarak bu eşitliği sağlayan tek enflasyon vardır mı olacaktı ?

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      capua

capua tarafından gönderilen son iletiler

+monopolcü rekabet,göreli satın alma,marjinal fayda=0

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      capua

@teta emin miyiz hocam,ben çünkü diğer 4 seçeneği eleyerek bunu demiştim 🙂 net bir bilgi var mıdır 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      capua

beklentilere uyarlanmış philips eğrisi sorusu vardı,cevap olarak bu eşitliği sağlayan tek enflasyon vardır mı olacaktı ?

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      capua

selam,

https://acikders.ankara.edu.tr/pluginfile.php/61736/mod_resource/content/0/Türev 2 Uluslararası Parasal Sistemdeki Değişmeler.pdf

şöyle bir şey buldum altın standart sorusunun cevabı için yardımcı olur belki..

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      capua