@redcrossbjk sevgili kardeşim benimde biranda duyumlarım kesildi sağolsun burda 50 defa dedik dinlemediler olmaz hakaretler edildi kuruma söylenmedik laf bırakılmadı sakin olalım desik aslan reyiz ben ve başkaları ama bir kaç provakatör işi sulandırdı şimdide hiç bir bilgi alamıyoruz .şimdilik birşey öğrenemiyorum belki paretonun kaynakları kapanmamıştır diye sordum
Shane larkin
@Shane larkin
Shane larkin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Elhamdulillah elhamdulillah
-
Arkadaşlar bence cumayı bekleyelim her kurumun kendi dinamikleri olabilir. Şartlar ve koşullara göre değişebilir diye düşünüyorum ve olmayan duyumu paylaşıp insanların umutları ile oynayan kişileri de allaha havale ediyorum. Burda işi olup memnun olmayan ve işsiz olup istediği mesleğin mülakatını bekleyen 1600 kişinin duyguları işe oynamanın bedelini allah ilerde gösterir. Saygılar
-
Arkadaşlar forumda konuşma üslübuna lütfen dikkat edelim burayı şahsi fikrim “Bakalım alacağımız denetmen adayları nasılmış” diyerekten kurumun üst düzey yetkilileri tarafından takip edildiğini düşünüyorum bunu düşünerek hareket edelim
-
@denetcii aileme verecek cevabım kalmadı gerçekten ne diyeceğimi şaşırıyorum bazen
-
@redcrossbjk herkese sorucağana arasana kardeşim 4 iletinin 3 ü şurayı arayan varmı butayı var mı diye sen arasana o zaman biz senden haber alalım
-
Kazanan dostlarımı tebrik ederim. 2018 yılında mezun olduktan sonra aldığım 90+ puanlar bana çok yaramamıştı ilan yoktu pek. Şimdi @Aslan-Reyiz diye bir adam var ki bu adamın ve @paretowilfredo üstadın bizim için çabalamalarını asla unutamam bu süreçte nişanlım bile pareto bişeyler yazdımı diye sorar olmuştu kendisinin iibf ile alakası olmamasına rağmen. Allah siziden bu foruma doğru bilgi akışı sağladığınız için razı olsun. Hep merak ederdim bu pareto kim diye nerde çalışıyor ne iş yapıyor diye halada merak ediyorum yoksa hızırmısın sen
??. Bu süreçte bu forumda çok kavgalar oldu benimde dahil olduğum kalbini kırdıklarımdan özür dilerim. Kazanamayan arkadaşlara allah umarım yeni bir kapı açar.
-
Kurum başkanımız Mehmet selim bağlı bakan yardımcısı olmuş. Şimdilik kuruma kim başkan resmi gazetede göremedim ama inşallah bizim süreci etkilemez
-
Hayırlı cumalar herkese inşallah ogün bugündür
rabbim herkesin gönlüne göre versin
-
@Godot hocam haklısınız gerçekten yani evet çok mağdur edildik ama o sert tepkiler veren arkadaşlar biraz hata yaptı
Shane larkin tarafından gönderilen son iletiler
-
@newworldorder yemekler ücretli mi acaba
-
Arkadaşlar sgk da bu yemek kartları set cars ticket tarzı şeyler oluyor mu yoksa yemeği kurumda mı yiyorsun
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
@albertcamus üstad ben bu yazıyı okumuştum ama güvenlik sorulturmasına ilişkin bir madde hatırlamıyorum var ise ben görmedim demektir . Ayrıca anayasa mahkemesi kararından sonra 2019 kpss/2 merkezi atama ile atanan memurlardan güvenlik soruşturması formu istenmiş anayasa mahkemesi iptal etmesine rağmen bir güvenlik soruşturmasıda ortlamam 2 ay sürüyor diye biliyorum biraz kafam karıştı
-
@paretowilfredo üstad anayasa mahkemesi güvenlik soruşturmasını kaldırdı bizde o güvenlik soruşturmasını yapar mı bilginiz var mu ? Eper yaparsa işe başlamak ne zamanı bulur ? Teşekkürler
-
@ayse_furkan yani eğer evliysen ve tercihlerinde istediğin yerde gelmediyse seni eşinden ayrı bir yıl başka yerde çalıştırmaları anayasal hak olan aile birliğine ve ilgili yönetmeliğe aykırı olur . Ayrıca aday memurluk bittikten sonra eş durumuyla gelmek te kesin değil çünkü mazaret ataması kadrosu açılıp açılmayacağına bağlı bu son olarak evlilik süresinin bir önemi yok bir ginlük bile evli olsan kurum dikkate alıyor
-
@gizz hocam şöyle söylüym direk kafamı şu kurcaladı selim bağlı eş durumunu çok önemseyen birisiymiş o gitti yerine gelen tam tersi olabilir inşallah olmazda hayırlısı olsun bakalım. Ama sgk personeli atama ve yer değişikliği yönetmeliğinde aile birliği hususu atama ve yer değiştirme ilklerinde temel ilkedir diyor. Burda yazın evlenmeyi düşünen arkadaşların eş durumuyla gitmek istedikleri şehirde sgk dnt yar olarak atanması için tercih sonuçları açıklandığı zaman resmi nikahlı olmalarında fayda görüyorum. Geçmiş yıllarda böyle durumlarda kurum ankaraya dahi hiç kontenjan açmadığında atama yapmış. Diğer taşra illerini isteyen arkadaşların değerlendirmelerinde herhangi bir problem çıkmayacağı kanaatindeyim bu durum da duyurunun yayınlanmasını takip etmekte fayda var
-
@gizz ben aradım geçen bana eş durumu taleplerinin her zaman tercihler açıklandıktan sonra topluyoruz gerekli belgeler ile değerlendiriyoruz dendi ama şunuda ekle bu bu sene kesin olacak diye bir kaide yok kurumun insiyatifinde dedi bende büyük ihtimal olur o zaman deyince inşallah bakalım olur gibi ama duyuruyu bekleyin dedi
-
Kurum başkanımız Mehmet selim bağlı bakan yardımcısı olmuş. Şimdilik kuruma kim başkan resmi gazetede göremedim ama inşallah bizim süreci etkilemez