5 aydır bekleyen bizler merak edip aradık sorduk diye nasıl suçlu oluyoruz arkadaşlar ben anlamış değilim.Aman duymasınlar aman alınmasınlar peki ya biz biz nolacaz kimse bilgi vermiyor zengin fakiri bilmiyor ama yine biz mi suçluyuz
enso tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@sgkdntyrd pardon kardeşim ama duyum dediğin ne ki ya kesin olmamakla beraber açıklanacak diye duyum aldık ifadesi kime zarar verdi ki anlamış değilim bizde ekmeğimizin peşindeyiz 5 ay az mı sence birşeyler elde edip öğrenmek için sormak niye kötü karşılanıyor
-
@Aslan-Reyiz sizler daha bilgilisiniz hiçbir gelişme yok mu
-
@sgkdntyrd siz bu kafayla 5 ay daha beklersiniz o zaman aman bize kızmasınlar aman duymasınlar diye diye
enso tarafından gönderilen son iletiler
-
@Jarvis Belliki senin bir yerlerden kafan rahat asıl sen boş yapma kime nasıl konuşacağıma sen karar veremezsin
-
@Estevez Hepimiz piskolij sorun yaşar hale geldik kardeşim itirazım sitemim sisteme benim, şahsi anlamayın kusuruma bakmayın
-
@sgkdntyrd siz bu kafayla 5 ay daha beklersiniz o zaman aman bize kızmasınlar aman duymasınlar diye diye
-
@sgkdntyrd pardon kardeşim ama duyum dediğin ne ki ya kesin olmamakla beraber açıklanacak diye duyum aldık ifadesi kime zarar verdi ki anlamış değilim bizde ekmeğimizin peşindeyiz 5 ay az mı sence birşeyler elde edip öğrenmek için sormak niye kötü karşılanıyor
-
5 aydır bekleyen bizler merak edip aradık sorduk diye nasıl suçlu oluyoruz arkadaşlar ben anlamış değilim.Aman duymasınlar aman alınmasınlar peki ya biz biz nolacaz kimse bilgi vermiyor zengin fakiri bilmiyor ama yine biz mi suçluyuz
-
@Aslan-Reyiz sizler daha bilgilisiniz hiçbir gelişme yok mu
-
Dernek başkanı falan haftaya duyum aldık demiş dedim oda sen personel daire başkanlığına mı dernek başkanlığına mı inananırsın soruyorum sana dedi adam.Aynı cevabı vermekten herkese bizde yorulduk dedi inşallah açıklanırda bizde sizde kurtulursunuz dedi.Bize ne zaman derlerse gelir açıklarız dedi mesai saati yok dedi
-
Yeni aradım ni gelişme yok dendi