Arkadaşlar ben cidden barajın çok yüksek olacağını düşünüyorum ve çok korkuyorum
ayözz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Siyaset ve kamu mezunu , mülakat görmüş arkadaş varsa ve sorularını bizimle paylaşırsa çok iyi olur Ben de henüz 6458 kanun haricinde nelere bakmam gerektiğini bilmiyorum ️
-
Göç uzman yard mülakatına girenler neden tecrübelerini paylaşmıyor, direk soruyu söylemek istemeseler bile tutumları nasıl , teorik mi daha çok soruluyor Ya da yorum mu istiyorlar . Giren arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
-
RE: 2020/1 İlkbahar YDS
@Marsiyal Ankara dil akademisi hocam, ben şu an ordan çalışıyorum gayet memnunum , fiyatta indirim de yapıyorlar.
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
@Mülkiye_17 anladım tesekkür ederim hocam
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
5500 diye biliyorum @70kuralliii
-
@gencbiraday 13 gün sonra açıklanmış sanırım hocam
ayözz tarafından gönderilen son iletiler
-
Whatsapp grubu varsa beni de alır mısınız arkadaşlar özelden yazarsa biri sevinirim.
-
Sbky kaç puanla kapattı acaba?
-
Göç uzman yard mülakatına girenler neden tecrübelerini paylaşmıyor, direk soruyu söylemek istemeseler bile tutumları nasıl , teorik mi daha çok soruluyor Ya da yorum mu istiyorlar . Giren arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
-
Bu süreçte atanan olursa lütfen feragat icin dilekçelerini kuruma yollasın, bu kadar bekledik bari şansımız artsın
-
RE: 2020/1 İlkbahar YDS
@Marsiyal Ankara dil akademisi hocam, ben şu an ordan çalışıyorum gayet memnunum , fiyatta indirim de yapıyorlar.
-
@kemankeşş öyleydi ama bizden önceki alımdakiler iste nerdeyse iki aydır mülakat sonucu bekliyor
-
@gencbiraday 13 gün sonra açıklanmış sanırım hocam
-
@malthus_emmi teşekkür ederim hocam
-
Siyaset ve kamu mezunu , mülakat görmüş arkadaş varsa ve sorularını bizimle paylaşırsa çok iyi olur Ben de henüz 6458 kanun haricinde nelere bakmam gerektiğini bilmiyorum ️