Arkadaşlar duyarlı davranalım lütfen sınava girmeyecek olan başvurmasın ticaret müfettişliği sınavındaki gibi bir durum olmasın yayabildiğimiz kadar da yaymaya çalışalım
tupacshakur
@tupacshakur
tupacshakur tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
arkadaşlar ciddi manada sinava giremeyecek duyarli davransın 90 altına düşsün birazcık su taban puan
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@blcmert evet kesinlikle bende küsuratla giremedim listeye bu pozisyonu düşünmeyen arkadaşlar feragat olayını dikkate alırsa çok seviniriz
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar ziraat sinaviyla cakışıyor, kurumu arasak 25 nisana alinmasi icin talepte bulunsak uygun olmaz mi acaba ?
-
RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
@gören hocam yüreğimize indi açıklandı diye uzun zamandır sessilik olunca yarın ben aramayı düşünüyorum kurumu hocam ulaşabilirsem birine bilgilendiririm
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
kazanan arkadaşları tebrik ederim, varsa kamu ihale kurumu, adalet bakanlığı stajyer kontrolör gibi henüz mülakat sonucu açıklanmayan kadrolardan feragatlerini yapmalarını rica ediyoruz.
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
siyah beyaz çıktı kabul oluyor mu arkadaşlar
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
89 ile Halkbank'ın da açıklanmamasıyla birlikte 1. tercihim İstanbul. Herkese hayırlı olsun.
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
arkadaslar sinavda sanirim mizanlar istenmiyor donem sonu bilançosunu nasil cikartabiliriz bu durumda kesin mizan olmadan ?
-
@duha hocam belgelerin fotografını çektikten sonra internetten online olarak fotografı pdf'ye çeviren siteler var o şekilde yaptım ben google'a ''jpd to pdf'' yazarsanız çıkar
tupacshakur tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaslar kamu ihale kurumu mu burası mi sizce maas ozluk haklari prestiji gibi konulari dusunursek ? Ona gore feragatte bulunacagım birinden karar verip.
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
kazananları tebrik ederim bundan sonraki süreç hakkında bilgisi olan var mı evrak teslimi işbaşı tahmini ne zaman olur ?
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
kazanan arkadaşları tebrik ederim, varsa kamu ihale kurumu, adalet bakanlığı stajyer kontrolör gibi henüz mülakat sonucu açıklanmayan kadrolardan feragatlerini yapmalarını rica ediyoruz.
-
RE: Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
belgeleri yüklemede sorun yaşıyorum ''no files selected'' hatası alıyorum belgeleri yüklerken herkes aynı durumda mı acaba ?
-
personel genel müdürlüğünü aradım telefondaki yetkili bilgimiz yok açıklandığında sitede açıklanır diyor ısrarla bilgi almak istememe rağmen
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
cidden ya ne puanimizi gorebiliyoruz ne kac dogrumuz var gorebiliyoruz azıcık şeffaflık zor olmamalı
-
@gören hocam yüreğimize indi açıklandı diye uzun zamandır sessilik olunca yarın ben aramayı düşünüyorum kurumu hocam ulaşabilirsem birine bilgilendiririm
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
arkadaşlar daha önce kurumun mulakatina giren var mi tecrubelerini paylasabilir mi acaba bizimle bir de sinav komisyonu kac kisi ve kimlerden olusuyor bilgisi olan var mi
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar ziraat sinaviyla cakışıyor, kurumu arasak 25 nisana alinmasi icin talepte bulunsak uygun olmaz mi acaba ?
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
kamu bölümünden girdm 8 kişilik sınıftı 1 eksik vardı bizde de