hocam merhaba
cemre89 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS 2016 Önlisans Merkezi Yerleştirme Tercih sorularınızı cevaplıyoruz.
@aliveli blıorm duz memurlgn alan dısı oldugunu zaten bliorum ben merkezı atama ıstıorm alan ya da alan dısı farketmez acıktan alımla ugrasmak ıstemıorm onu demek ıstedım bizim bölüm iki kişi alıyor zaten yine de bi soraym dedım
-
@aliveli ne yazık ki beklemekten ciğerimiz soldu kadroları gördkce kahroluyor ınsan bu sondu zaten ilk ve son kez denedım sansımı nyse tesekkrler beklıycez
-
@aliveli uzmandan bilgi almak istedgm içn sordm
-
@Antimülakat teşekkür ederim sayfada yeni oldgm için anlamak amacyla sordm güzel bi sayfa emegınıze saglık
-
@Agor @aliveli hocam halk egtimden aşcılık sertıfıkası alsak aşcılık kadrolarına basvurablıyor muyuz acaba
cemre89 tarafından gönderilen son iletiler
-
@aliveli http: //www. kamupersonelialimi. com/belediye-personel-alimlari-degisti-1394h.htm ben bundan bahsetmıstım
-
@aliveli son olaylardan sonra merkezı atama ıle alcak beledıyler dıye haberler cıktı.genelde sözlesmelı alıyor .ben 2016/2 de rastlamadım hiç hizmetlı vs ıse dıkkat etmemıs olablrm ama buro memuru aldgıını gormuyorz
-
@Agor @aliveli @Antimülakat 2017 de haziran alımlarında belediyerin merkezi atama ile memur alması söz konusu olablir mi cevap verrsenz sevınırım tesekkler
-
@aliveli acıktan alımlarda ya da merkzı atamada aldgmz sertfıka geçerlımı yanı hocam
-
@Agor @aliveli hocam halk egtimden aşcılık sertıfıkası alsak aşcılık kadrolarına basvurablıyor muyuz acaba
-
RE: YDS / LYS DİL UZMAN YARDIM
hocam önlisans meznları da yds ye greblıyor mu
-
RE: Ceza ve Tevkifevleri Sözleşmeli Personel Alım İlanı
@aliveli hem gardiyanlıga hem katplıge basvuru yapablır mıyz
-
@Antimülakat peki doguları başa yazsam nasıl olur yanı sehr farketmıo benım ııcn