selam arkadaşlar epeydir yazmıyorum. Çünkü dediğim gibi tekrardan çalışmaya başlamıştım. Baya da konu bitirdim. Neyse çalışırken çıkmış olan bir soru vardı bir çok arkadaş yuksek hakem heyetı cevabını verdıgı soru. soru tam neysı hatırlamıyorum ama kıtap da bır cevap ile karşılastım aynen yazıyorum.
''2010 anayasa değişikliğiyle memur ve diğer kamu görevlilerine toplu sözleşme yapma hakkı tanınmıştır. Toplu sözleşme konusunda kamu işverini ile memur ve diğer kamu görevlileri anlaşmaya varırsa toplu sözleşme imzalanıp uygulamaya konur. Eğer anlaşma sağlanamazsa konu Kamu Görevlileri Hakem Kuruluna götürülür. Kurulun verdiği karar kesindir ve toplu sözleşme yerine geçmektedir. ''
fatihcqn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
fatihcqn tarafından gönderilen son iletiler
-
- arkadaş ile aynı puanı almaya razıyım. Hıç sıkıntı yapmam . ama maalesef sanırım hayal olmuş olur ancak...
-
selam arkadaşlar epeydir yazmıyorum. Çünkü dediğim gibi tekrardan çalışmaya başlamıştım. Baya da konu bitirdim. Neyse çalışırken çıkmış olan bir soru vardı bir çok arkadaş yuksek hakem heyetı cevabını verdıgı soru. soru tam neysı hatırlamıyorum ama kıtap da bır cevap ile karşılastım aynen yazıyorum.
''2010 anayasa değişikliğiyle memur ve diğer kamu görevlilerine toplu sözleşme yapma hakkı tanınmıştır. Toplu sözleşme konusunda kamu işverini ile memur ve diğer kamu görevlileri anlaşmaya varırsa toplu sözleşme imzalanıp uygulamaya konur. Eğer anlaşma sağlanamazsa konu Kamu Görevlileri Hakem Kuruluna götürülür. Kurulun verdiği karar kesindir ve toplu sözleşme yerine geçmektedir. '' -
arkadaşlar şu standart sapma işini tam net bilen birisi var mı az çok bilgim var ama net bilen var ise aşagıda sayıştay sınavının bilgileri var toplam 99 soru var 1 soru 1.01 puan ama bazı sorular 3,93 - 3,68 -3,65 -2,28- 2,18 gibi bölüm bazı olarak verilmiş. yanı bazı sorular nerede ise 4 ve 3,5 katı oranında puan katmış. bu işlem bizim sorularda da bu kadar olsa 3 puanlık bir soru 4 katı olsa 4 x 3 : 12 Puan demek ve yine 3,5 standart sapma olsa 3,5 x 3 : 10,5 demek bilmiyorum bizde bu kadar yüksek olur mu ? eğer ise kaza ile satandart sapması yüksek 2-3 soru yapan listede hızlı yükselir gibi geliyor. yanlışım var ise ltf düzeltin çok iyi bildiğim bir konudeğil.
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/SAYISTAY/SayisalBilgiler18112016.pdf -
@meter1 hatta eksik bence bir de bu sene mulakata 400 kışı çağrılacak o vakit 22-23 bile olabilir.
-
arkadaşlar şu standart sapma işini tam net bilen birisi var mı az çok bilgim var ama net bilen var ise aşagıda sayıştay sınavının bilgileri var toplam 99 soru var 1 soru 1.01 puan ama bazı sorular 3,93 - 3,68 -3,65 -2,28- 2,18 gibi bölüm bazı olarak verilmiş. yanı bazı sorular nerede ise 4 ve 3,5 katı oranında puan katmış. bu işlem bizim sorularda da bu kadar olsa 3 puanlık bir soru 4 katı olsa 4 x 3 : 12 Puan demek ve yine 3,5 standart sapma olsa 3,5 x 3 : 10,5 demek bilmiyorum bizde bu kadar yüksek olur mu ? eğer ise kaza ile satandart sapması yüksek 2-3 soru yapan listede hızlı yükselir gibi geliyor. yanlışım var ise ltf düzeltin çok iyi bildiğim bir konudeğil.
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/SAYISTAY/SayisalBilgiler18112016.pdf -
@fatihcqn bu mesaja cevap verebilecek arkadaş yok mu acaba ?
-
@hakan 29 burhaniye derken kara çarşamba yı kast ediyorsun. Eğer evet ise Ben onun ile ilgili bir soru hatırlamıyorum.
-
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/SAYISTAY/SayisalBilgiler18112016.pdf
-
ben bu soruya yetki genişliği demiştim sanırım. yada yetki genişliği başka bir soruda varmıydı acaba ?
-
bu vesayet yetkisi hangi soru acaba ? anımsayamıyorum.